Volkswagen ID.3 100% elektrisch, nu nog 8% bijtelling

Eén van de zakelijke voordelen van elektrisch rijden is natuurlijk de lage bijtelling. Zo kun je de nieuwe 100% elektrische Volkswagen ID.3 nu nog rijden met slechts 8% bijtelling. Maar let op: volgend jaar gaat de bijtelling weer omhoog!

Bij Muntstad hebben we voldoende ID.3-modellen klaar staan, waaronder de 1st edition. Dus als je graag deze luxe, veilige en krachtige Volkswagen wilt rijden met 8% bijtelling, dan kan dat. Je least al een ID.3 voor € 469* per maand.

Krachtig en comfortabel

Natuurlijk is niet alleen de aantrekkelijke bijtelling een reden om te kiezen voor de ID.3. Verrassend is bijvoorbeeld de snelheid van deze karakteristieke Volkswagen. In de krachtigste uitvoering accelereert de ID.3 in slechts 7,3 seconden van 0 tot 100 kilometer per uur!

Comfortabel is ie ook. Naast de al royale standaarduitrusting kun je de ID.3 nog comfortabeler maken met slimme features, zoals Play & Pauze pedalen, Rear View en Travel Assist.

Ook belangrijk voor de zakelijke rijder: de ID.3 heeft een grote actieradius. Afhankelijk van de uitvoering kun je met één acculading 550 kilometer rijden. Opladen kan bij maar liefst 100.000 laadpalen in Europa met de Shuttel, de slimme laadoplossing van Volkswagen.

* 60 maanden/10.000 km per jaar