Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Bedrijfwagens-Muntstad-S1

Maatwerk met topmerk Aluca.

Een goede bedrijfswageninrichting is het halve werk …

Als ondernemer wilt u maximaal profijt hebben van uw bedrijfswagens. Muntstad ondersteunt u daarbij. Wij leveren namelijk niet alleen Volkswagen Bedrijfswagens die bij uw bedrijf passen, maar zorgen ook voor een inrichting die is afgestemd op uw eisen en wensen. Dat doen we samen met onze partner Utrecht Bedrijfswageninrichting. Zo’n inrichting op maat levert u per saldo veel geld op. Kijkt u maar even mee …

Een simpele rekensom

Stel: u heeft een bedrijfswagen waarmee elke dag klanten worden bezocht. Per klus is de vakman of -vrouw die de bedrijfswagen rijdt, algauw zo’n 5 minuten kwijt aan het zoeken naar de juiste spullen in de auto. Worden per dag 5 klussen uitgevoerd, dan gaat er elke dag 25 minuten aan zoeken verloren. Dit betekent dat u op jaarbasis zo’n € 7.500 kunt besparen (bij een uurtarief van € 50)! Want in een perfect ingerichte bedrijfswagen liggen gereedschappen en materialen natuurlijk gewoon voor het grijpen.

De oplossing op maat

Samen met onze partner Utrecht Bedrijfswageninrichting lossen we dit probleem graag voor u op. De bedrijfswagen die u kiest, wordt dan voorzien van een inrichting die helemaal is afgestemd op uw wensen. Met opbergsystemen voor o.a. het grijpmateriaal, plus de onderdelen, hulpmiddelen en gereedschappen die in uw branche gebruikelijk zijn. Zo hoeven uw vakmensen geen tijd meer te verliezen!

Kwaliteit is verzekerd

De bedrijfswageninrichting wordt vervaardigd met systemen van Aluca, het Duitse kwaliteitsmerk dat het TÜV-keurmerk voor optimale veiligheid heeft. Met de Aluca-systemen voor kasten, onderladen en boxen kan elke inrichtingsvraag worden getackeld. Kwaliteit is daarbij verzekerd: u krijgt maar liefst 8 jaar garantie op een Aluca bedrijfswageninrichting!