muntstad-verhuur-auto-huren

Muntstad Verhuur

Muntstad Verhuur

Altijd de juiste auto
Welkom bij Muntstad Verhuur. 
Naast de verkoop van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens biedt Muntstad jou de mogelijkheid om voor elke gelegenheid een kwalitatief hoogwaardige en jonge auto te huren. 

Onze huurauto's zijn niet ouder dan 24 maanden en beschikken over de nieuwste systemen. Of je nu voor een korte of lange periode een personenauto, bestelbus, personenbus of een wat luxere auto wilt huren, dan ben je bij Muntstad Verhuur op de juiste plek. 

Regio Groot-Utrecht
Met tien vestigingen in Midden-Nederland kan Munstad Verhuur op flexibele wijze inspelen op jouw mobiliteitsbehoeften. Wil je shortleasen? Dan ben je bij Muntstad Verhuur ook aan het juiste adres. Van De Meern, Zeist en Maarssen tot Nieuwegein: Muntstad Verhuur is altijd in de buurt!

Zakelijk auto huren

Als u graag zakelijk een auto wilt huren is dit bij Muntstad Verhuur zeker mogelijk. Muntstad Verhuur heeft een ruim aanbod auto's en bedrijfswagens die u kan huren voor zakelijk gebruik. 

Shortlease van Muntstad
Wilt u shortleasen en heeft u voor een langere tijd een auto nodig? Dan is shortlease van Muntstad een goed alternatief. Bij een shortlease-contract sluit u makkelijk, transparant en snel een contract af die bij uw wensen past. 

Voor een scherpe prijs profiteert u bij een Muntstad shortlease-contract van alle voordelen van full operational lease. Het shortlease-contract is namelijk elk moment op te zeggen. Shortlease van Muntstad Verhuur biedt u zo de flexibiliteit die u, uw bedrijf en/of medewerkers nodig hebben. 

Particulier auto huren

Bij Muntstad Verhuur kun je makkelijk, snel en zorgeloos een auto huren. Of je nou doordeweeks, in het weekend, voor een lang weekend of een hele week een personenauto, bestelbus of personenbus nodig heeft. Bij Muntstad Verhuur vind je altijd een auto die aan al je wensen voldoet. Voor elke activiteit, de juiste auto. Huur nu een huurauto van Muntstad Verhuur voor bijvoorbeeld:

  • verhuizingen;
  • een weekend weg;
  • vakanties;
  • roadtrips.

Elektrische auto huren

Veel vestigingen van Muntstad bevinden zich in een gebied met veel natuur. Hier zijn wij zuinig op. Daarom maakt Muntstad het mogelijk om 'groen' te huren. 

Daarentegen wordt het stille rijden door veel mensen als zeer prettig ervaren. Bij Muntstad Verhuur kan ook jij dit ervaren. Huur daarom nu een elektrische auto bij Muntstad Verhuur en ervaar het stille rijden.