Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Verhuur_Autos_Naast_elkaar

Welkom bij Muntstad Verhuur

Naast de verkoop van Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens biedt Muntstad u de mogelijkheid om voor elke gelegenheid een kwalitatief hoogwaardige en jonge auto te huren. 

Onze huurauto's zijn niet ouder dan 24 maanden en beschikken over de nieuwste systemen. Of u nu voor een korte of lange periode een personenauto, bestelbus, personenbus of een wat luxere auto wilt huren, dan bent u bij Muntstad Verhuur op de juiste plek. 

✔ De beste service

✔ Auto's beschikken over de nieuwste systemen

✔ Niet ouder dan 24 maanden

✔ Personenauto, personenbus, bestelbus of luxe auto

✔ Van 1 dag tot 24 maanden

Muntstad Short lease

Bij Muntstad kunt u ook shortleasen! 

Wilt u shortleasen en heeft u voor een langere tijd een auto nodig? Dan is shortlease van Muntstad een goed alternatief. Bij een shortlease-contract sluit u makkelijk, transparant en snel een contract af die bij uw wensen past. 

Voor een scherpe prijs profiteert u bij een Muntstad shortlease-contract van alle voordelen van full operational lease. Het shortlease-contract is namelijk elk moment op te zeggen. Shortlease van Muntstad Verhuur biedt u zo de flexibiliteit die u, uw bedrijf en/of medewerkers nodig hebben. 

Elektrische auto's huren

Muntstad bevindt zich in een gebied met veel groen. Daarom maakt Muntstad het mogelijk om ‘groen’ te huren. Maak het zelf mee en huur een elektrische auto. Ervaar het stille en milieuvriendelijk rijden!

Contact opnemen met onze verhuurafdeling

Neem vrijblijvend contact op met Muntstad Verhuur! Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of contact met ons op te nemen via 030-6997770. 

Dè autoverhuur van Regio Groot-Utrecht

Met tien vestigingen in Midden-Nederland kan Munstad Verhuur op flexibele wijze inspelen op uw mobiliteitsbehoeften. Wilt u shortleasen? Dan bent u bij Muntstad Verhuur ook aan het juiste adres. Van De Meern, Zeist en Maarssen tot Nieuwegein: Muntstad Verhuur is altijd in de buurt!