Muntstad-Zakelijk-Revolt-S

Uw laadoplossing op maat

Complete ontzorging met zakelijke mobiliteitsoplossingen op maat: daarvoor zit u bij Muntstad Zakelijk helemaal goed. Complete ontzorging voor uw elektrische bedrijfsauto’s hoort daar natuurlijk ook bij. Samen met onze partner Revolt bieden wij u een laadoplossing die perfect past bij de laadbehoefte van uw bedrijf. Revolt onderscheidt zich door een laadplein te kunnen leveren in abonnementsvorm. Dit op basis van een alles-in-één abonnement dat u optimaal overzicht en gemak biedt.

De voordelen van een zorgeloos alles-in-1-abonnement

Met één abonnement regelt u de hele laadoplossing – inclusief bekabeling en installatie - voor uw bedrijf. Dat biedt diverse voordelen:

  • alle benodigde laadpalen worden bij uw bedrijf geplaatst én onderhouden;
  • vooraf een energiemanagement onderzoek;
  • u hoeft niet te investeren in de hardware;
  • de storingsdienst is 24/7 stand-by voor reparaties zonder extra kosten;
  • u heeft nooit onverwachte reparatiekosten;
  • service- en administratiekosten zijn inbegrepen.

Voor dit complete pakket betaalt u één vast bedrag per maand. Verder heeft u er geen omkijken naar! Voor kantoren start dit vanaf €19,- per maand. Voor 'bestemmingen' zoals hotels, wellness-centra en sportclubs start een laadpaal abonnement vanaf €0,- per maand.

Eén aanspreekpunt: uw accountmanager

Wat is de laadbehoefte van uw bedrijf, nu en in de toekomst? Dat bespreekt de accountmanager van Muntstad Zakelijk met u. Vervolgens gaat uw accountmanager de laadoplossing regelen met partner Revolt. U kunt zich ondertussen weer volledig concentreren op uw business.

Realisatie: 3 stappen

Uw laadoplossing wordt gerealiseerd in drie stappen:

  1. Revolt voert een technische scan uit op uw parkeerplaats.
  2. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvend advies met een transparante offerte.
  3. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt de afspraak voor de installatie gepland. Ervaren monteurs van Revolt komen de laadoplossing plaatsen. Ze werken snel, accuraat en netjes. Ze vertrekken wanneer de paal werkt en laten geen rommel achter.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Uw accountmanager voorziet u graag van meer informatie.