Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
volkswagen-bedrijfswagen-header

Bedrijfswageninrichting Utrecht

Maatwerk voor bedrijfswagens

Muntstad helpt ondernemers vooruit met hoge kwaliteit bedrijfswageninrichting. Een bedrijfswagen inrichting is persoonlijk en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor ondernemers uit elke branche met onze inbouwkasten, inbouwlades en inbouwboxen. Muntstad is officieel partner van Aluca en Whelen. Aluca is een kwaliteitsmerk uit Duitsland met het TÜV-keurmerk voor optimale veiligheid. Op alle bedrijfswageninrichtingen van Aluca die wij installeren zit standaard 8 jaar garantie. De producten van Aluca staan bekend om hun degelijkheid, betrouwbaarheid en laag gewicht. Whelen is toonaangevend in signalering en staat garant voor geavanceerde hoogwaardige oplossingen op gebied van verlichting en signalering.

 

Bekijk de vele mogelijkheden en voordelen van Aluca bedrijfswageninrichting of neem direct contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw bedrijfswagen(park).

Aluca kastensysteem

Met de keuze voor het kastensysteem van Aluca wordt uw bedrijfswagen een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Dit systeem wat modulair wordt opgebouwd maakt dat uw bedrijfswagen wordt ingericht zoals als u dit wenst. Behoefte aan opbergvakkken voor grijpmateriaal of afsluitbare lades voor (grote) onderdelen u bepaalt. Of bent u veel op wisselende locatie(s) en heeft u gereedschap en onderdelen nodig op de klus dan zijn er uiteraard ook losse opbergkoffers welke gemakkelijk vanuit de bedrijfswagen meegenomen kunnen worden. Voor het optimale gebruik van uw bedrijfswagen denken wij graag mee om zo samen uw bedrijfswagen te voorzien van een optimale en efficiënte inrichting.

Aluca Dimension2 onderladesysteem

Het onderladesysteem van Aluca geeft uw bedrijfswagen een dubbele bodem. Het grote voordeel van deze lades is dat ze zowel aan de achter en of zijkant uitgetrokken kunnen worden. Het grote laadvolume zorgt ervoor dat de inrichting te allen tijde toegankelijk is, zelfs als de laadruimte volledig is beladen. Door de hoge kwaliteit blijft de inrichting altijd bereikbaar, ook als de laadruimte volledig beladen is. De Aluca Dimension2 lades zijn maatwerk, onze adviseurs vertellen u graag de mogelijkheden.

Aluca BOXXen

Met de BOXXen van Aluca kunnen alle hulpmiddelen en gereedschappen in uw bedrijfswagen overzichtelijk opgeborgen worden. Van standaard modules tot volledig maatwerk. Vragen voor maatwerk of meer informatie? Onze adviseurs vertellen u graag de mogelijkheden

Aluca_Inrichting_Muntstad_Voordelen

Whelen signalering en verlichting

Opvallen of zicht tijdens de klus? Verlichting tijdens de klus kan van levensbelang zijn, immers hoe zichtbaarder de bedrijfswagen is hoe veiliger. Of gewoon na zonsondergang nog een klus uitvoeren, met het juiste werklicht geven onze werklampen het juiste zicht. Uiteraard hebben wij ook oplossingen voor het interieur, een goedverlichte laadruimte geeft efficiëntie en werkplezier. Van zwaailamp tot interieur verlichting onze adviseurs vertellen u graag de mogelijkheden.

Uw bedrijfswagen efficiënt inrichten zoals u dit wilt?

Een professionele inrichting is maatwerk en het samenstellen en ontwerpen hiervan doen we daarom graag samen met u. Wij realiseren ons terdege dat werkwijze en inrichting voor iedereen anders kan zijn. Met de verschillende systemen van Aluca is het mogelijk voor iedereen de geschikte inrichting te ontwerpen.

Bedrijfswageninrichtingen voor Volkswagen, Fiat, Citroën, Mercedes-Benz, Renault, Peugeot, MAN en Ford

Naast Volkswagen bedrijfswagens installeren wij ook bedrijfswageninrichtingen in andere merken zoals Fiat, Citroën, Mercedes-Benz, Renault, Peugeot, MAN en Ford. Staat jouw merk er niet bij? Laat het ons weten. Wij worden graag uitgedaagd om jouw perfecte inrichting samen te stellen en een plan op maat te maken.

Hoe kan de bedrijfswagen eruit komen te zien?

Wij leveren maatwerk wat helemaal aansluit op jouw wensen. Bekijk hier een aantal voorbeelden van geïnstalleerde inrichtingen.

Aluca bedrijfswageninrichting en Whelen verlichting

Om ervoor te zorgen dat de bedrijfswageninrichting van hoge kwaliteit is werken wij met de merken Aluca en Whelen. Deze merken staan garant voor de producten en bieden dan ook een lange garantietermijn. Onze klanten krijgen 8 jaar garantie op Aluca bedrijfswageninrichting en 5 jaar garantie op Whelen verlichting. 

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of laat een bericht achter!