Audi-etron-exterieur-3
Rijd de Audi e-tron nu nog met 12% bijtelling!
Business-Center-Team
Kopje koffie? Wij helpen u graag bij uw mobiliteits-uitdagingen!
2021-afb-actiepagina-muntstad
Zakelijke acties

Welkom bij Muntstad Zakelijk

Muntstad is uw partner in mobiliteit. Bij Muntstad bent u dan ook aan het juiste adres voor complete zakelijke lease-oplossingen. Bent u zzp’er of mkb’er? Of beheert u een groot wagenpark? Wij bieden een lease-oplossing die we helemaal afstemmen op de mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf en de medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van optimale mobiliteit zonder zorgen!

Uw mobiliteitsoplossing begint met een goed gesprek

Bij Muntstad is mobiliteit maatwerk. Daarom nodigen we u eerst uit voor een goed gesprek. We willen namelijk precies weten wat u nodig heeft. Wat zijn de mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf of organisatie? Welke wensen hebben medewerkers? Hoe duurzaam wilt u zijn? Wilt u dat de mobiliteitsoplossing de marketingbelofte van uw bedrijf of organisatie versterkt?

De mobiliteitsoplossing op maat

Auto’s en/of bedrijfswagens kunnen een deel van de oplossing zijn. Met kwaliteitsmerken als Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA staan we garant voor veilig en zorgeloos rijden. Daarnaast kunnen we o.a. openbaar vervoer, fiets, parkeren, opladen en tanken in uw mobiliteitsoplossing meenemen, bijvoorbeeld met de mobiliteitskaart Shuttel. In overleg met u stellen we de ideale mix samen. Compleet met de leasevorm(en) die aansluit(en) bij uw financiële wensen en mogelijkheden.

Eén team voor uw vragen: het Business Center

Achter uw mobiliteitsoplossing staat een team: het Business Center van Muntstad. Of u nu zzp’er of wagenparkbeheerder bent, u kunt er met al uw mobiliteitsvragen terecht. Informeren, adviseren en regelen: het team van het Business Center doet het snel en goed! U bent hierbij verzekerd van:

  • één vast aanspreekpunt;
  • mensen die de regio Utrecht door en door kennen;
  • een breed aanbod van automerken en modellen;
  • keuze uit diverse lease- en financieringsmogelijkheden;
  • advies van specialisten;
  • een oplossing die is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wilt u meer weten over mobiliteit zonder zorgen? Neem dan contact op met Muntstad,

Nieuws zakelijk