muntstad-zakelijk-mkb-lease
Welkom bij Muntstad Zakelijk
elektrische-modellen-van-nu-id3
Bekijk onze zakelijke ID.3 actie!
Business Center 1,5 meter afspraak
Kopje koffie? Wij helpen je graag bij uw mobiliteits-uitdagingen!

Welkom bij Muntstad Zakelijk

Muntstad is uw partner in mobiliteit. Bij Muntstad bent u dan ook aan het juiste adres voor complete zakelijke lease-oplossingen. Ben je zzp’er of mkb’er? Of beheert u een groot wagenpark? Wij bieden een lease-oplossing die we helemaal afstemmen op de mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf en de medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van optimale mobiliteit zonder zorgen!

Je mobiliteitsoplossing begint met een goed gesprek

Bij Muntstad is mobiliteit maatwerk. Daarom nodigen we je eerst uit voor een goed gesprek. We willen namelijk precies weten wat je nodig hebt. Wat zijn de mobiliteitsbehoeften van je bedrijf of organisatie? Welke wensen hebben medewerkers? Hoe duurzaam wil je zijn? Wil je dat de mobiliteitsoplossing de marketingbelofte van je bedrijf of organisatie versterkt?

De mobiliteitsoplossing op maat

Auto’s en/of bedrijfswagens kunnen een deel van de oplossing zijn. Met kwaliteitsmerken als Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA staan we garant voor veilig en zorgeloos rijden. Daarnaast kunnen we o.a. openbaar vervoer, fiets, parkeren, opladen en tanken in je mobiliteitsoplossing meenemen, bijvoorbeeld met de mobiliteitskaart Shuttel. In overleg met jou stellen we de ideale mix samen. Compleet met de leasevorm(en) die aansluit(en) bij je financiële wensen en mogelijkheden.

Eén team voor al je vragen: het Business Center

Achter je mobiliteitsoplossing staat een team: het Business Center van Muntstad. Of je nu zzp’er of wagenparkbeheerder bent, je kunt er met al je mobiliteitsvragen terecht. Informeren, adviseren en regelen: het team van het Business Center doet het snel en goed! Je bent hierbij verzekerd van:

  • één vast aanspreekpunt;
  • mensen die de regio Utrecht door en door kennen;
  • een breed aanbod van automerken en modellen;
  • keuze uit diverse lease- en financieringsmogelijkheden;
  • advies van specialisten;
  • een oplossing die is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wil je meer weten over mobiliteit zonder zorgen? Neem dan contact op met Muntstad,

Nieuws zakelijk