Header-zakelijk

Bij Muntstad zakelijk zit u goed voor passende mobiliteitsoplossingen met drie zekerheden

U en uw bedrijf zijn uniek. Daarom willen wij precies weten wat u nodig heeft. Als u ons dat vertelt, gaan we meteen aan de slag. We ontzorgen u met een oplossing op maat.

Altijd een goede deal 

We hebben verstand van auto’s en mobiliteit. En we kennen de markt. Daardoor kunnen we u altijd van een goede deal bieden: uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.

Unieke persoonlijke benadering

We zijn betrokken, flexibel, houden de lijnen kort en schakelen snel. We komen naar u toe en gaan tot het uiterste voor uw mobiliteitsoplossing op maat. De oplossing waarvan u zegt: ja, dat is nu typisch Mijn Muntstad!

Zo maken we het waar

Elke klant kennen we persoonlijk. Want elk bedrijf is anders. Een ZZP’er heeft andere eisen en wensen dan een wagenparkbeheerder. En een MKB’er heeft weer eigen voorkeuren en prioriteiten. Daarom nodigen wij u uit!

Eén team voor uw vragen: Muntstad Zakelijk

Achter uw mobiliteitsoplossing staat een team: Muntstad Zakelijk. Of u nu zzp’er of wagenparkbeheerder bent, u kunt er met al uw mobiliteitsvragen terecht. Informeren, adviseren en regelen: het team van Muntstad Zakelijk doet het snel en goed! U bent hierbij verzekerd van:

  • één vast aanspreekpunt;
  • mensen die de regio Utrecht door en door kennen;
  • een breed aanbod van automerken en modellen;
  • keuze uit diverse lease- en financieringsmogelijkheden;
  • advies van specialisten;
  • een oplossing die is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wilt u meer weten over mobiliteit zonder zorgen? Neem dan contact op met Muntstad Zakelijk.

Mobiliteitsnieuws