Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
nr3-art2-header

De Volkswagen ID.4: 100% SUV en 100% Volkswagen

Volkswagen zet vol in op elektrisch rijden. Met een toprecept: vernieuwend design, uitstekende prestaties en eigentijds rijcomfort. De succesvolle ID.3 is daar een perfect voorbeeld van. Nu is er ook de Volkswagen ID.4: de 100% elektrische SUV met het bedieningsgemak van een pc. Alweer een topper …

De Volkswagen ID.4 heeft alles wat een SUV aantrekkelijk maakt. Rijden in de stad, op de snelweg of in de bergen? De ID.4 doet het met speels gemak. Dankzij de forse bagageruimte plus de optionele dakkoffer en trekhaak is het een ideale auto voor actieve mensen. De wekelijkse boodschappen, gezinsvakantie en sportieve trips: de ID.4 is er klaar voor!

Reactiesnelheid en rijprestaties

Wie nooit een elektrische auto heeft gereden, zal even moeten wennen. Met de snelheid van een pc reageert de ID.4 namelijk direct op elk commando. De ervaring leert dat deze luxe snel onmisbaar wordt! De ID.4 trekt in 8,5 seconde op tot een snelheid van 100 km/uur en heeft een actieradius tot 520 km. Ook prettig: Muntstad ontzorgt met oplaadoplossingen op maat.

 

Eindeloos zitcomfort

De ID.4 is gemaakt voor lange ritten. De stoelen zitten comfortabel en met vijf personen aan boord heeft iedereen meer dan genoeg beenruimte. Daarnaast biedt de ID.4 sfeerverhogende opties, zoals binnenverlichting in kleuren naar keuze. Onderweg kunnen playlists en podcasts worden beluisterd via het Touch-Display van 30,5 centimeter en de diensten van We Connect. Ondertussen projecteert het Head Up Display alle belangrijke informatie op de voorruit. Zo houdt de ID.4 de chauffeur bij de les! 

 

Altijd connected

Qua connectiviteit is de ID.4 helemaal bij de tijd. Met de spraakbediening is navigeren, bellen en een nieuw muzieknummer kiezen een fluitje van een cent. Smartphones kunnen met We Connect aan de infrastructuur worden verbonden. Onderweg zijn én verbonden blijven met de rest van de wereld: ook daar zorgt de ID.4 voor.