Volkswagen Bedrijfswagens Muntstad

Muntstad, uw Volkswagen Bedrijfswagen dealer in Utrecht

Muntstad is officieel Volkswagen Bedrijfswagen dealer. Bekijk online onze occasions en voorraad nieuwe bedrijfswagens. Plan een adviesgesprek, proefrit of maak direct een werkplaatsafspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie.
https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:muntstad-nl/07/bedrijfswagen-lifestyle.jpg?v=1-0

Mobiliteit van jouw onderneming

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later start de productie van de eerste Volkswagen Transporter.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.