volkswagen-bedrijfswagen-muntstad-bpm-header

Volkswagen Bedrijfswagens Muntstad

Bekijk direct onze voorraad!

Muntstad, jouw Volkswagen Bedrijfswagen dealer in Utrecht

Muntstad is officieel Volkswagen Bedrijfswagen dealer. Bekijk online onze occasions en voorraad nieuwe bedrijfswagens. Plan een adviesgesprek, proefrit of maak direct een werkplaatsafspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie.

2006-vwb-actie-transporter-01.jpg

Mobiliteit van jouw onderneming

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later start de productie van de eerste Volkswagen Transporter.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

Acties

Muntstad Bedrijfswageninrichting Utrecht

Muntstad helpt ondernemers vooruit met hoge kwaliteit bedrijfswageninrichting. Een bedrijfswagen inrichting is persoonlijk en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor ondernemers uit elke branche met onze inbouwkasten, inbouwlades en inbouwboxen. Muntstad is officieel partner van Aluca en Whelen. Aluca is een kwaliteitsmerk uit Duitsland met het TÜV-keurmerk voor optimale veiligheid. Op alle bedrijfswageninrichtingen van Aluca die wij installeren zit standaard 8 jaar garantie.