header-schade

Muntstad Schadeherstel

Schade melden

Schade is nooit leuk en komt altijd onverwachts. Heeft u schade aan uw auto? Voor schadeherstel kunt u terecht bij Muntstad Schadeherstel in Utrecht: uw professionele partij in geval van schade.

Schade, wat nu?

Vanaf het moment dat uw auto bij Muntstad Schadeherstel staat, nemen wij u alle zorgen uit handen. Zo zorgen we voor vervangend vervoer, desgewenst haal- en brengservice, vullen de diverse formulieren voor u in, regelen de financiële afhandeling en onderhouden het contact met uw verzekering. En wellicht het allerbelangrijkste: we herstellen uw auto zodanig dat deze weer in nieuwstaat verkeert. Kortom, we verzorgen het gehele traject voor u. Een vertrouwd idee.

U kunt uw autoschade echter bij elke Muntstad vestiging laten herstellen. Wij regelen het vervoer vanaf de vestigingen naar het schadebedrijf en u krijgt vervolgens bericht wanneer uw autoschade is verholpen.

MerkZeker

MerkZeker schadeherstel staat voor kwaliteit en veiligheid en waarborgt dat we, ondanks de toenemende complexiteit en technologische ontwikkelingen, in staat zijn voertuigen voor de volle 100% te herstellen.

BOVAG Erkend Schadehersteller

Als officieel BOVAG Erkend Schadehersteller krijgt u bij Muntstad Schadeherstel 4 jaar schriftelijke garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen.

Voordelen Erkend BOVAG Schadehersteller

  • Deskundig advies van experts
  • 48 maanden garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Vakkundig en goed opgeleid personeel
  • Moderne bedrijfsuitrusting
  • Oplossing van geschillen