Header-private-lease-aanbod

Over private lease bij Muntstad

Een auto leasen voor een vast maandbedrag

Met private lease rijd je in een nieuwe of tweedehands auto voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Dit maakt private lease een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een auto. Bij Muntstad heb je keuze uit een ruim assortiment van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een occasion of een elektrische auto: het is allemaal mogelijk met de Muntstad Private Lease opties. Onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

 

Private Lease bij Muntstad: jouw voordelen op een rij

  • Als particulier een auto leasen bij Muntstad biedt verschillende voordelen:
  • Het vaste maandbedrag is inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting. Je betaalt dus alleen de brandstofkosten zelf.
  • Aanpasbaar eigen risico naar €125,-, €250,- en €500,-
  • Geen schadevrije jaren vereist
  • Zowel onderhoud, reparatie als bandenwissels bij Muntstad
  • Private Lease onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease
  • Vervangend vervoer na 24 uur (in plaats van 72 uur)

 

Private lease aanbiedingen

Twijfel je nog tussen private lease en kopen? De Muntstad private lease deals maken het nóg aantrekkelijker om privé een auto te leasen. Bekijk snel onze aanbiedingen en wie weet rijd jij straks in een nieuwe auto voor een superscherp maandbedrag.

 

Keurmerk Private Lease 

Muntstad beschikt over het Private Lease keurmerk. Dit betekent dat je bij ons verzekerd bent van eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Bij Muntstad lease je dus veilig, verantwoord en vertrouwd een Volkswagen, Audi, Škoda of SEAT.