volkswagen-id5-muntstad-header

Volkswagen ID.5: nu met €2950,- Volkswagen subsidie

De stijlvolle 100% elektrische SUV coupé

Steel de show met de stijlvolle Volkswagen ID.5. De 100% elektrische SUV coupé die zich onderscheidt door zijn unieke design, zijn uitzonderlijke prestaties en zijn moderne technologie. Ervaar zelf tijdens een proefrit dat achter het elegante uiterlijk van de Volkswagen ID.5 een pittig karakter schuilt. In één woord: wow!

De sportieve ID.5 nu met €2950,- Volkswagen subsidie

  • Tijdelijk uit voorraad leverbaar! 
  • Je rijdt al een Volkswagen ID.5 vanaf € 53990.
  • Ontvang nu €2950,- extra voordeel op een nieuwe ID.5

Onze Volkswagen ID.5 Expert Review

Maak in de video kennis met de fraaie vormen, de ruimte en de power van de Volkswagen ID.5. Met een trekvermogen tot maar liefst 1.400 kg, een laadsnelheid tot 135 kWh, een rijbereik tot 516 km en een hele rits aan veiligheidssystemen is de Volkswagen ID.5 de ideale 100% elektrische SUV coupé.

Volkswagen ID.5 nieuw en gebruikt bij Muntstad

Volkswagen bewijst opnieuw dat duurzaam ook heel stijlvol kan zijn. Deze 100% elektrische auto combineert de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. De vloeiende lijnen van de ID.5 zijn overigens niet alleen een lust voor het oog. Ze zorgen ook nog eens voor minder weerstand en meer efficiëntie. En dat merk je: met een volle accu kun je tot 516 kilometer rijden!

De elegante Volkswagen ID.5

Zo sterk als een SUV en zo stijlvol als een coupé. De 100% elektrische Volkswagen ID.5 combineert het beste van beide. Doordat de ID.5 net als de rest van de succesvolle ID-familie op het MEB-platform van Volkswagen is gebouwd, is er in de auto volop hoofd- en beenruimte.

Met zijn vloeiende lijnen is de Volkswagen ID.5 een echte aandachtstrekker. Maar het dynamische design is er niet alleen voor de schoonheid. Het is ook bedoeld om de luchtweerstand zo klein mogelijk te houden, zodat je verder komt met één acculading. En dat werkt: met een volle accu kun je tot 516 km rijden!

Lekker rijden in de Volkswagen ID.5

De ruimte, de hoge zit en de eenvoudige bediening: al die kwaliteiten zorgen in de Volkswagen ID.5 voor heel veel rijplezier. Zowel op de voorstoelen als op de achterbank zit je altijd lekker comfortabel. Ook als je langer bent dan de gemiddelde Nederlander. En de achtergrondverlichting, waarvan je zelf de kleur bepaalt, maakt dat prettige gevoel helemaal compleet.

De Volkswagen ID.5 maakt het makkelijk

Hoe je alle functies in de Volkswagen ID.5 bedient? Easy. Natuurlijk kun je met het 12 inch multimediasysteem simpel navigeren of muziek luisteren met behulp van het touchscreen. Maar je kunt het ook met je stem. Kijk, daar heeft iedereen wel oren naar …

Voor nóg meer gemak bij het navigeren is er het augmented-reality-head-updisplay. Doordat dit systeem de aanwijzingen op de voorruit projecteert, lijkt het net of je route op de weg wordt uitgestippeld.

Parkeren tot slot wordt ook een eitje, dankzij de parkeersensoren. Zeker als je ook nog gebruikmaakt van Trained Park Assist: dan parkeert de Volkswagen ID.5 zelf in op de manier die jij hem geleerd hebt!

De WOW-power van de Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 combineert 100% elektrisch rijden niet alleen met een fraai uiterlijk en optimaal rijcomfort. Het is ook nog eens een SUV met heel veel power. Om te beginnen: de Volkswagen ID.5 Pro heeft al een vermogen van 128 kW/174 pk. En het kan nog krachtiger. De twee elektromotoren in de Volkswagen ID.5 GTX hebben een totaalvermogen van 220 kW/299 pk.

Presteren doet de Volkswagen ID.5 ook tijdens het opladen. Hang ‘m een half uur aan een snellader en hij kan er weer tot zo’n 390 kilometer tegenaan!

De ID.5 en veiligheid: écht Volkswagen

Van de beschermende constructie tot en met de geavanceerde rij-assistenten: op alle onderdelen van de Europese NCAP veiligheidstest scoort de Volkswagen ID.5 maximaal! Geen wonder, want net als bij de andere modellen heeft Volkswagen veel geïnvesteerd in de veiligheid van jou, je passagiers en je medeweggebruikers.

Wat is jouw ideale ID.5 van Volkswagen?

Basismodel is de Volkswagen ID.5 Pro. En die is al erg luxe en compleet. Zo is de ID.5 Pro geschikt voor snelladen tot 135 kW, heeft ie 19 inch ‘Hamar’ velgen en Climatronic en krijg je er onder meer Lane Assist, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren bij.

De ID.5 Pro Business gaat nog verder en is onder meer voorzien van het Discover Pro navigatiesysteem, App-Connect, Wireless Charging en Keyless Access.

De sportiefste van het stel, de ID.5 GTX, heeft meer vermogen (299 pk), 20 inch ‘Ystad’ velgen, IQ.LIGHT en getint glas in de zijruiten achter en in de achterruit.

De Volkswagen ID.5 van rij-assistent tot rijbereik

De actieradius van de ID.5: tot 516 km

De vloeiende vormen van de Volkswagen ID.5 zorgen voor een minimale weerstand en een maximale efficiëntie. Daardoor heeft deze elektrische SUV een grote actieradius: tot 516 kilometer met één acculading. Na een half uur aan de snellader, kun je er al 390 kilometer mee halen.

Intelligente verlichting

Met IQ.LIGHT LED Matrix koplampen op je Volkswagen ID.5 ben je verzekerd van het beste licht. Waar je ook rijdt en wat de weersomstandigheden ook zijn. Bovendien dimmen ze automatisch als er een tegenligger aan komt. Da’s wel zo sympathiek.

Sterke jongen: tot 1.400 kg trekgewicht

Een aanhanger achter je ID.5? Geen probleem. De Pro-modellen kunnen 1.200 kg trekken. De ID.5 GTX is zelfs nóg sterker: die heeft een trekgewicht van maar liefst 1.400 kg. En ja, in de auto zelf kun je ook nog eens heel veel bagage kwijt …

Handig head-up display

Navigeren wordt extra overzichtelijk met het augmented-reality-head-updisplay in de Volkswagen ID.5. De route die je moet volgen, wordt daarmee geprojecteerd op de voorruit. Alsof de route op de weg vóór je staat. Zo kun je makkelijker focussen en word je minder afgeleid.

Travel Assist maakt reizen veiliger

De rij-assistenten van Travel Assist zijn goud waard. Ga je onbedoeld buiten de lijnen van je rijbaan? Lane Assist brengt je weer op het rechte pad! Rijd je te dicht op je voorligger? Adaptive Cruise Control grijpt in! Zware ogen door een lange rit? De vermoeidheidsherkenning op de ID.5 houdt je bij de les!

Infotainment met de I van ID

Net als de andere ID-modellen van Volkswagen biedt de ID.5 een scala aan infotainmentopties. Zo kun je functies als navigeren en muziek luisteren met je stem bedienen en kun je in de auto je telefoon draadloos opladen. Dankzij de draadloze smartphone-integratie ‘App-Connect’ en de V2X-technologie ben je optimaal verbonden met de buitenwereld. Zo vind je makkelijk een laadstation, zie je waar de files staan en word je gewaarschuwd als er obstakels op jouw route zijn.

Extra aantrekkelijk: subsidie op de Volkswagen ID.5

Het aanschaffen van een Volkswagen ID.5 wordt door de overheid nog eens extra aantrekkelijk gemaakt. Duurzaam rijden wordt immers beloond met een mooie subsidie. De adviseurs van Muntstad kunnen je er meer over vertellen. 

De Volkswagen ID.5 private leasen

Ga je voor private lease, dan kies je voor de zekerheid van een vast maandbedrag. Dan weet je precies wat je kwijt bent aan verzekering, belasting, onderhoud en reparatie. Bij Muntstad wordt private lease voor jou perfect geregeld. We hebben niet voor niets het Private Lease Keurmerk!

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.5

Vanaf € 53990* kun jij al in die stijlvolle 100% elektrische SUV coupé rijden.

Op de hele auto krijg je twee jaar garantie. Op de accu zelfs acht jaar! 

Nee. Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig dan een benzine- of dieselauto. Bovendien krijg je bij Muntstad de eerste zeven jaar het onderhoud gewoon gratis erbij.

Daar weten we bij Muntstad alles van. Van thuislaadpunt tot laadsleutelhanger: wij regelen het graag voor je.

5 plussen van de ID.5

  • Stijlvol: het design van een coupé
  • Sterk: tot 299 pk vermogen en 1.400 kg trekgewicht
  • Snel: acceleratie als een sportauto
  • Safe: diverse rij-assistenten, o.a. Lane Assist en Adaptive Cruise Control
  • Slim: van IQ.LIGHT tot Park Assist
Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.