audi-sport-header

Audi Sport

Snel accelereren dankzij de geavanceerde TFSI-motor. Blind kunnen vertrouwen op de keramische remmen. Relaxed achter het stuur, mede dankzij de speciale kuipstoelen. En dan ook nog eens de bewonderende blikken van andere weggebruikers. De modellen van Audi Sport bieden u de ultieme rijervaring. 

Stoer, sportief, stijlvol en veilig. En helemaal naar uw smaak.

Audi Sport: sportiviteit in optima forma

Voorsprong door techniek: Audi maakt het waar. Zeker voor de liefhebbers van snel en sportief. De modellen van Audi Sport excelleren stuk voor stuk in prestatie en stijl. Maak bij Muntstad kennis met deze krachtige auto’s: RS3, RS4, RS5, RS6, RS7, RSQ3, RSQ8, R8, RS TT en e-tron GT.

audi-sport-modellen

Muntstad en Audi Sport: het perfecte koppel

Bij sportieve auto’s op dit niveau hoort natuurlijk een dito advisering en aftersales. Bij Muntstad kunt u altijd rekenen op het beste. Niet voor niets zijn we één van de drie Audi Sport High Performance dealers in Nederland. Een bijzondere status waar we trots én zuinig op zijn!

Van RS tot R8: excellent in elk detail

De RS-modellen van Audi Sport danken hun bijzondere prestaties onder meer aan de 2.5 TFSI-motor. Een topmotor die niet voor niets de prestigieuze ‘Engine of the Year’ award heeft binnengehaald!

De Audi R8, exclusief verkrijgbaar bij de Audi Sport High Performance dealers, is voorzien van een atmosferische V10-motor.

Voor het betrouwbare en precieze bochtgedrag zorgt het RS-sportonderstel met Dynamic Ride Control. En binnen zorgen de stijlvolle schaalstoelen ervoor dat u in elke situatie stevig op uw plek zit.

Tot slot kunt u altijd vertrouwen op de lichtgewicht, duurzame remschijven van keramisch composietmateriaal met diamantachtige kristalstructuur.

Natuurlijk stralen deze modellen ook een en al sportiviteit uit. Met de optionele designpakketten geeft u die uitstraling bovendien een persoonlijke touch. 

Onderhoud bij uw Audi Sport dealer

Onderhoud luistert altijd heel nauw. Daarom is het belangrijk om de juiste specialisten op deze specifieke modellen te zetten. Muntstad heeft als Audi Sport High Performance dealer die specialisten natuurlijk in huis. Zij onderhouden en repareren uw auto met kennis van zaken én alleen met de officiële Audi Sport onderdelen.

Onze voorraad