Volkswagen Bedrijfswagen kopen

Altijd een ruime voorraad Volkswagen Bedrijfswagens bij Muntstad

Een ideale bedrijfswagen is helemaal afgestemd op de wensen van jou of je personeel, maakt het werk gemakkelijker én uiteraard ook leuker. Als officiële merkdealer van Volkswagen Bedrijfswagens snappen we dit als geen ander. In de ruime voorraad VW Bedrijfswagens van Muntstad is voor ieder een bestelbus te vinden die qua inrichting en mogelijkheden helemaal bij jou past. Van Caddy, tot Amarok of Transporter. Of je nu een nieuwe bestelbus wilt kopen of liever gaat voor een occasion. Maak snel kennis met de voorraad Volkswagen Bedrijfswagens van Muntstad in onze showroom in Utrecht, De Meern, of bekijk de voorraad online.

 

Vind je nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad bij Muntstad

Bij een bestelbus voor zakelijk gebruik is het enorm belangrijk dat de wagen 100% aansluit bij je wensen. Gelukkig maken de verschillende modellen én het maatwerk van Volkswagen Bedrijfswagens het mogelijk om een geheel nieuwe bedrijfswagen samen te stellen die alle nodige eigenschappen heeft. Zo speelt Muntstad in op de wensen van een dynamische ondernemer. Onze ervaren vakmensen denken graag mee om de juiste Volkswagen Bedrijfswagen te kiezen. Omdat wij een grote voorraad bedrijfswagens hebben, kunnen we ook snel leveren. Als de levertijd langer is, denken we graag mee met een tussenoplossing. In onze Volkswagen Bedrijfswagen vestiging in Utrecht kun je alle modellen bekijken, een gratis proefrit maken om de wagen te testen en vertellen onze verkoopadviseurs je graag meer over de inrichtings- en financieringsopties.

 

Liever een Volkswagen Bedrijfswagen occasion?

Is een spiksplinternieuwe Volkswagen Bedrijfswagen niet nodig voor jouw business? Dan is een occasion ook een zeer goede optie. Muntstad heeft een ruimte voorraad tweedehands Volkswagen Bedrijfswagens. Je bespaart op de kosten en je rijdt er zo mee weg. Als officiële merkdealer bieden we zeer betrouwbare occasions, die we altijd op 130 punten controleren voordat je met de wagen op pad gaat. Zo weet je zeker dat je een kwalitatieve auto aanschaft. Al onze tweedehands Volkswagen Bedrijfswagen kun je in onze showroom bekijken en je kunt direct een proefrit maken om zeker te zijn van je keuze. Maak hier een afspraak.

 

Jouw Volkswagen Bedrijfswagen op maat financieren

Bij ieder bedrijf horen andere wensen en een ander budget. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom bieden wij jou bij Muntstad meerdere financieringsopties. Koop je nieuwe of occasion Volkswagen Bedrijfswagen direct uit onze voorraad met eigen geld. Of kies voor een van onze vele lease opties, waarbij je met een vast maandbedrag jouw wagen bekostigt. We bekijken graag samen welke financieringsoptie het best past bij jouw situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke aanbieding.

 

Dit zijn de voordelen van het kopen van je VW Bedrijfswagen bij Muntstad:

  • Transparante all-in prijs (incl. rijklaar maken, volledige reiniging en 130-punten check)
  • Deskundig advies en een gratis proefrit
  • Uit voorraad leverbaar; je kunt snel op pad
  • Officiële partner van Aluca en Whelen voor interieur
  • 4 jaar garantie op nieuwe modellen
  • Minimaal 12 maanden garantie op onze occasions

 

Volkswagen Bedrijfswagen bij Muntstad aanschaffen

Heb je in onze voorraad de Volkswagen Bedrijfswagen gespot die perfect past bij de wensen van jouw bedrijf? In onze showroom in Utrecht kun je ze in levenden lijve ontmoeten. In ons Bedrijfswagen Inbouw Centrum vertellen we je graag meer over de perfecte inrichting van jouw bestelbus. Hier zijn veel verschillende opties voor, met bijvoorbeeld inbouwkasten of -boxen. Ook kun je altijd een proefrit maken in een model naar keuze, zodat je zeker weet dat je uiteindelijk de goede keuze maakt. Boek online jouw proefrit en vind jouw perfecte match.