cupra-born-actie-header

Ontdek de sportieve elektrische CUPRA Born

Sportonderstel, sportstuur, aerodynamische diffuser en kuipstoelen: de CUPRA Born is een op-en-top sportieve auto. Maar dan wel een 100% elektrische. En wat voor één! De CUPRA Born heeft een vermogen van 204pk (150kW), een actieradius tot 421 kilometer en alle technologie om jou te verzekeren van een veilige én comfortabele rit. Lease ‘m nu bij Muntstad.

  • Private lease de CUPRA Born Adrenaline One al vanaf € 599 per maand.
  • De bijtelling is slechts 16%!

Stap in de nieuwe CUPRA Born

Geniet van performance, gecombineerd met 100% elektrisch rijden. Je rijdt de CUPRA Born en profiteert als zakelijk rijder nu nog van 16% bijtelling. 

De CUPRA Born Adrenaline One laat je hart sneller kloppen

Maak kennis met de CUPRA Born Adrenaline One. Een complete uitvoering met onder meer donkergetinte ruiten achter, 19 inch lichtmetalen velgen, Adaptive Cruise Control en CUPRA CONNECT. Een sportieve elektrische auto waar je optimaal van zult genieten, mede dankzij de superservice van ons gespecialiseerde team.

De ideale leaseauto voor sportief elektrisch rijden

De CUPRA Born vormt een nieuwe dimensie in sportief elektrisch rijden, dankzij zijn krachtige prestaties en zijn dynamische design. Het is bovendien een ideale leaseauto voor wie hoge eisen stelt aan veiligheid en comfort. Helemaal nu, want bij Muntstad lease je de CUPRA Born Adrenaline One tijdelijk voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Krachtige motor, groot bereik

De CUPRA Born onderscheidt zich onder meer door zijn prestaties en een groot bereik. De auto is uitgerust met een 58 kWh accupakket en heeft een vermogen van 150 kW/204 pk. Zijn prestaties liegen er niet om. In slechts 2,9 seconden gaat de CUPRA Born van 0 naar 50 km/h. En met een volle accu kun je er tot zo’n 420 kilometer mee rijden!

Sportieve elektrische auto met uitgesproken design

De CUPRA Born is beloond met de Red Dot Award voor uitgesproken design. Geen wonder, want deze sportieve elektrische auto gemaakt om gezien te worden.

De interieurverlichting, de welkomstverlichting, de koplampen en de doorlopende achterlichten zijn allemaal LED.

Aan de buitenzijde valt de CUPRA Born Adrenaline One op door de sportieve en aerodynamische diffuser, de dakspoiler, de donkergetinte ruiten achter en de 19 inch lichtmetalen ‘Typhoon Copper’ velgen.

Het interieur combineert sportiviteit met comfort. Zo heeft de CUPRA Born Adrenaline One kuipstoelen met stoffen bekleding, sportpedalen in aluminium, een verwarmd sportstuur en een oplopende middenconsole met afsluitbaar opbergvak. De frames om de luchtuitstroomroosters en de portieren zijn uitgevoerd in stijlvol ‘Copper’.

De technologie van de CUPRA Born voor comfort en veiligheid

Veilig en comfortabel rijden op het hoogste niveau: de slimme technologie in de CUPRA Born maakt het mogelijk. Voor jouw rijplezier heeft de CUPRA Born Adrenaline One onder meer een 12 inch touchscreen mediasysteem met navigatie, Apple CarPlay en Bluetooth. Daarnaast heeft deze uitvoering Virtual Cockpit en Keyless Entry. Voor je telefoon is de CUPRA Born Adrenaline One voorzien van een draadloze lader en een antenneversterker.

Voor de veiligheid van jou en je passagiers heeft de CUPRA Born Adrenaline One naast de zeven airbags diverse assistentiesystemen, zoals Adaptive Cruise Control, Lane Assist en Front Assist.

*Lease tarieven via Muntstad lease.  Maandelijkse bedragen op basis van 60 mnd en 10.000km per jaar. Alle tarieven zijn ex BTW.

*Lease tarieven via Muntstad lease.  Maandelijkse bedragen op basis van 60 mnd en 10.000km per jaar. Alle tarieven zijn ex BTW.