Muntstad-Vervangend-Vervoer-Slider

Vervangend vervoer

Muntstad houdt je altijd mobiel. Staat je auto voor service, reparatie of onderhoud in de werkplaats? Is wachten en doorwerken bij Muntstad geen optie, omdat je elders afspraken hebt? Dan bieden wij uiteraard vervangend vervoer aan. Hierbij kun je kiezen uit de volgende vervoersmogelijkheden:

Fiets/e-bike

Efficiënt en gezond naar het werk? Dat kan met een gewone fiets (gratis) of een e-bike. Voor de iets langere afstanden biedt de e-bike optimaal comfort. Wil je hiervan gebruikmaken? Meld dit dan bij het online plannen van de werkplaatsafspraak.

Vervangende auto

Geef je de voorkeur aan een vervangende auto? In elke prijscategorie bieden we aantrekkelijke mogelijkheden. We zorgen ervoor dat je zowel zakelijk als privé goed voor de dag komt! 

Muntstad Taxi

Breng je je auto voor onderhoud of reparatie naar de werkplaats? Dan helpt Muntstad je om op een kostenefficiënte manier op je werk te komen. Dat doen we met de Muntstad Taxi. We brengen je naar de gewenste locatie en halen je daar ook weer op. Dat is handig, want dan hoef je geen taxi te bestellen of vervangend vervoer te regelen!