Vind de ideale elektrische auto bij Muntstad

Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn onze showrooms uitsluitend op afspraak geopend. Wilt of kunt u niet naar de showroom komen? Dan geven wij u graag een digitale tour in en rondom de auto via Facetime of Skype. Ook zijn wij voor vragen via WhatsApp, Webchat en telefoon bereikbaar. Lees hier verder voor meer informatie over onze digitale bereikbaarheid.

Jouw nieuwe elektrische auto gegarandeerd een 100% match 

Dankzij het ruime assortiment elektrische auto’s vind je bij Muntstad altijd een elektrische auto die bij jou past. Benieuwd welk merk en welk model dat is? Onze specialisten vertellen je alles over onder andere de actieradius, accu, het laden, relevante opties en accessoires en natuurlijk de financieringsmogelijkheden. Zo maken we het kopen van een elektrische auto gemakkelijk en volledig transparant. Je kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe elektrische auto’s als tweedehands elektrische auto’s van de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagen.

 

Elektrische auto kopen bij Muntstad: de voordelen

Bij Muntstad vinden we het belangrijk dat je een elektrische auto koopt die 100% aansluit op jouw wensen. Daarom ben je bij ons verzekerd van deskundig advies en uiteraard een vrijblijvende proefrit. Daarnaast profiteer je bij Muntstad van:

 

  • All-in prijzen zonder verrassingen achteraf
  • Belastingvoordelen en subsidies
  • Scherpe private lease prijzen
  • Gratis onderhoud gedurende de eerste 6 jaar
  • Een ruim aanbod nieuwe elektrische auto’s en occasions
  • De mogelijkheid om een elektrische auto online te kopen met 14 dagen retourrecht

 

Belastingvoordelen en subsidies voor elektrische auto’s

Als je een elektrische auto koopt, profiteer je van belastingvoordelen en subsidies. Je betaalt bijvoorbeeld geen aanschafbelasting (BPM) en wegenbelasting (MRB), en je kan in 2021 een milieupremie aanvragen tot €6.000,-. Daarnaast is het goed om te weten dat er voor modellen uit 2020 nog een bijtelling geldt van 8% in plaats van de huidige bijtelling van 12%. Al met al heeft een elektrische auto dus heel wat financiële voordelen waarmee je goedkoper uit kan zijn.

 

Elektrische auto kopen of private / zakelijk leasen?

Wanneer je een elektrische auto wil, kan je deze direct uit voorraad kopen met als voordeel dat je er meteen mee de weg op kan. Het is ook mogelijk om een splinternieuw model te leasen. Met onze Private Lease en Zakelijke Lease mogelijkheden rijd je een elektrische auto voor een vast maandbedrag inclusief onderhoud, verzekering en reparatie. Ideaal dus! 

 

Laat je informeren door onze specialisten

Benieuwd met welke elektrische modellen je het verst kan rijden, of wil je juist weten welke elektrische auto’s het goedkoopst zijn? Onze verkoopadviseurs vertellen je graag alle ins en outs van de elektrische auto’s in ons assortiment. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen. Kan of wil je liever niet naar onze showroom komen? Dan helpen wij je graag online of bij je thuis.