muntstad-energie-laadpaal-header

Laadpalen

De laadoplossingen van Muntstad Energie

Stap in bij Muntstad, want alles is geregeld!

Elektrisch rijden heeft de toekomst. En het mooie is: je kunt er direct mee beginnen. Want Muntstad ontzorgt je compleet! Muntstad Energie heeft alles tot in de puntjes geregeld: van het laadstation, laaddruppel tot en met de administratie. Zakelijk of privé elektrisch rijden? Muntstad Energie, maakt het je makkelijk!

Administratie en verrekening? Je hebt er geen omkijken naar!

Muntstad Energie maakt samen met onze partner Shuttel het hele proces gemakkelijk en transparant. Zoals registratie van laadsessies en administratie. Je kunt een tarief instellen voor de geladen stroom*, dat derden aan je betalen. Ook handig: laadkosten die je privé maakt, kun je desgewenst geautomatiseerd verrekenen met jouw leasemaatschappij, werkgever of eigen bedrijf. Muntstad Energie stelt dit samen met Shuttel allemaal voor je in.

Shuttel

Pon en Volkswagen Financial Services

Shuttel is onderdeel van Pon en Volkswagen Financial Services. Zij bieden dagelijks meer dan 150.000 gebruikers de flexibiliteit en het gemak.

Ontzorgt de gebruiker en beheerder

Met Shuttel als partner ontzorgt Muntstad Energie de gebruiker en beheerder van de auto door uitstekende dekking, voorfinanciering van de laadsessies, klantenservice en de maandelijkse facturering.

Transparant systeem

De meeste laadoplossingen zijn niet helder en transparant. Muntstad Energie en Shuttel kiezen bewust voor een transparant systeem. Zo krijg je op jouw maandelijkse factuur een overzicht van alle kosten. 

Laadstation thuis? Zó geregeld!

Thuis de elektrische auto opladen is natuurlijk handig. Handig is ook dat je hierover deskundig geadviseerd wordt en het laadstation perfect geïnstalleerd krijgt. Ook met administratieve en fiscale vragen kun je altijd terecht bij Muntstad Energie.

Welke laadpaal past het best bij mijn elektrische auto? Kan ik energiekosten eenvoudig zakelijk verrekenen? Welke openbare laadpalen hebben de gunstigste tarieven? Muntstad Energie adviseert je in dit traject.

Laden buitenshuis? Net zo makkelijk!

Kies je voor de Muntstad Energie laaddruppel dan kies je voor transparantie. De laadtarieven houden wij voor je bij op onze website. Buitenshuis opladen maken we naast transparant ook erg eenvoudig: je hebt met de Muntstad Energie laaddruppel toegang tot alle openbare laadstations in Nederland. Na activatie kun je binnen 24 uur bij al deze laadpunten terecht. De laaddruppel zelf is gratis aan te vragen. Wij belasten de elektriciteitsprijs door die door de exploitant van het laadpunt is ingesteld. Je krijgt maandelijks een overzicht van de geladen kWh’s, waar je hebt geladen en wat dit heeft gekost. Daarnaast geldt er een abonnement voor toegang tot het netwerk van openbare laadpunten.

Muntstad Energie laaddruppel

Met de Muntstad Energie laaddruppel heb je toegang tot meer dan 99% van de laadpalen in Nederland en meer dan 200.000 laadpalen in Europa. Daarmee behoort Muntstad Energie tot de aanbieders met de hoogste dekking.

Veelgestelde vragen

Met Muntstad Energie kies je voor Nederlandse, hoogwaardige laadpalen, inclusief Dynamic Load Balancing waarmee je overbelasting van jouw thuisaansluiting voorkomt. Zodat je jarenlang laadplezier hebt en de techniek je blijvend ontzorgt. Muntstad maakt gebruikt van Alfen laadpalen.

Voor het thuis laden hoef je geen declaraties in te dienen. Alles wordt door onze partner Shuttel rechtstreeks met de werkgever verrekend. Dit scheelt administratieve werkzaamheden bij zowel de werkgever als de werknemer.

Thuisverrekening is per medewerker instelbaar. Hiermee anticiperen we op de verschillen in energietarieven, zodat elke medewerker een passende vergoeding krijgt.

Muntstad biedt je de keuze uit de elektrische auto’s van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens, zoals:

Wij adviseren je graag over de elektrische auto die helemaal bij jouw eisen en wensen past.

*Beschikbaar vanaf derde kwartaal 2022.