Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Private lease bij Muntstad

Bij Muntstad heb je keuze uit een ruim assortiment van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Wat je ook voor een auto zoekt: met onze private lease opties kan het allemaal. Bovendien heb je de keuze uit aantrekkelijke private lease aanbiedingen. Onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Onbezorgd autorijden voor een vast maandbedrag 

Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand: dat is private lease. Bij private lease zijn alle kosten bij het maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties, verzekeringen, schadeherstel, banden, afschrijving, rente en wegenbelasting. Het enige wat voor je eigen rekening komt, zijn de brandstofkosten. Dit maakt private lease eenvoudig, overzichtelijk en voordelig.

 

De voordelen van Private Lease

Als particulier een auto leasen biedt verschillende voordelen:

  • Je rijdt in een nieuwe én zuinige auto.
  • Het vaste maandbedrag is inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting. Je betaalt dus alleen de brandstofkosten zelf.
  • Je weet wat je kwijt bent per maand en hoeft geen rekening te houden met onverwachte kosten.
  • Private lease is in veel gevallen goedkoper dan een auto kopen.

 

Private lease of kopen?

Wat is de beste keuze voor jou en je portemonnee: een auto leasen of kopen? Het kopen van een nieuwe auto heeft als voordeel dat je deze qua kleur en opties helemaal naar jouw wens kunt maken. Je hebt er echter wel wat spaargeld voor nodig. Met private lease is het doen van een geen grote investering niet nodig. Je betaalt hierbij een vast bedrag per maand. Dit betekent wel dat je vastzit aan een contract. Benieuwd wat het beste bij jouw situatie past? Onze specialisten adviseren je graag over de private lease mogelijkheden.