header-id.buzz-cargo-muntstad

ID.Buzz: 100% inzetbaar én 100% elektrisch

De Volkswagen ID.Buzz Cargo! Nu met overheidssubsidie tot €5000

Een duurzame bedrijfswagen is prima. Maar je wilt er ook een aardig eindje mee kunnen rijden en hij moet prettig in het gebruik zijn. De ID.Buzz Cargo voldoet perfect aan al jouw wensen. Deze bedrijfswagen is niet alleen 100% elektrisch, maar heeft ook een verrassend ruim en slim interieur en een actieradius van ruim 400 kilometer. En natuurlijk is deze bus voorzien van de vertrouwde innovatieve technologie van Volkswagen. Dat maakt ‘m nog eens extra comfortabel en veilig.

De ID.Buzz Cargo is verkrijgbaar vanaf € 46200. (excl. tot €5000 overheidssubsidie)

Ruim 400 km bereik met een elektrische bus?

Jazeker! De ID.Buzz Cargo kan tot ruim 400 kilometer rijden met een volle accu. Tussendoor opladen is geen probleem. Dat kan bijvoorbeeld bij een laadpunt op je werk, in een parkeergarage of langs de snelweg. En dat gaat ook nog eens lekker snel: in 30 minuten kun je ‘m al voor 80% opladen.

Elektrische bedrijfswagen voor een duurzaam bedrijf

Als je voor duurzaam ondernemen gaat, is de ID.Buzz Cargo jouw ideale bus. Volkswagen heeft bij de ontwikkeling ervan immers vanaf het begin ingezet op volledig elektrisch en CO2-neutraal. Bovendien is er bij de productie gebruikgemaakt van recyclebare materialen en vind je geen dierlijk leer in het interieur. 

Die duurzaamheid heeft niet alleen een positief effect op het imago van je bedrijf, maar ook op je portemonnee: na aankoop van je ID.Buzz Cargo betaal je tot 2025 nul procent wegenbelasting!

Geef deze bus de volle lading

De krachtige e-motor van de ID.Buzz Cargo is achterin onder de vloer geplaatst om extra ruimte te creëren. De laadruimte is ongeveer 3,9 m3, de maximale laadlengte is 2,2 meter en er is plek voor 2 zijwaarts geplaatste europallets. Het maximale laadvermogen is 650 kg. Voor nog meer laadgemak kan de bus worden voorzien van een tweede schuifdeur aan de bestuurderskant.

Daarnaast heeft het interieur van de ID.Buzz Cargo voldoende ruimte voor bijvoorbeeld werkhandschoenen, gereedschap, bekers en bonnen. Er is zelfs een vak waarin je je smartphone kunt bewaren en draadloos kunt opladen. Extra handig is de optionele ID.Buzz Cargo Box, een uitneembare opbergbox waarin je heel veel kunt bewaren én meenemen.

Comfortabel rijden in de elektrische Volkswagen bus

Een Volkswagen rijdt altijd comfortabel. Zo ook de ID.Buzz Cargo. Het accupakket is in de bodem verwerkt, wat zorgt voor een laag zwaartepunt en dus een uitstekende wegligging. Daarnaast heeft de bus een zeer korte draaicirkel, waardoor hij bijzonder wendbaar is. Tot slot kun je rekenen op de indrukwekkende prestaties van de 150 kW/204 pk elektromotor.

In het interieur verhogen de digitale cockpit en het infotainmentsysteem jouw comfort en rijplezier. Zeker als je kiest voor de optionele App-Connect-functie, waarmee je een smartphone verbindt met het infotainmentsysteem van de ID.Buzz Cargo!

Een bus vol technologie

De technologie in de ID.Buzz Cargo gaat nog veel verder. Voor jouw veiligheid en die van je passagier(s) heeft de ID.Buzz Cargo de allernieuwste versie van Travel Assist, waarin verschillende systemen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je binnen je rijstrook blijft en op een veilige afstand van je voorligger.

Bij de ontwikkeling van de ID.Buzz Cargo is ook veel aandacht besteed aan connectiviteit. Zo kunnen via We Connect over-the-air updates naar jouw bus worden gestuurd. Met de Car2X-technologie kan de ID.Buzz Cargo anticiperen op bepaalde (gevaarlijke) situaties met informatie van andere weggebruikers.

De extra’s bij de ID.Buzz Cargo

Bij de ID.Buzz Cargo krijg je diverse extra’s van Volkswagen Bedrijfswagens. Zo krijg je acht jaar garantie op het accupakket en is de aanschafprijs inclusief zeven jaar onderhoud en APK-keuringen. 

Met de ID.Buzz Cargo maak je met een volle accu meer kilometers dan elke andere elektrische bedrijfswagen. Om ervoor te zorgen dat je het maximale eruit haalt, krijg je een gratis rijtraining bij je bus.

Overheidssubsidie tot €5000

Wil je meer weten over de verschillende subsidieregelingen voor jouw ID.Buzz Cargo? Onze adviseurs van Muntstad helpen je graag! Wil je hier zelf meer over ontdekken? Klik dan hier.

*Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.