Koop jouw auto bij Muntstad

Ben je geïnteresseerd in een van onze auto's? Wij ontvangen je graag in één van onze showrooms.

Altijd een auto die bij jou past 

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen, en ben je op zoek naar een Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Dan ben je bij Muntstad aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht als je een splinternieuwe auto wilt kopen, maar ook voor occasions van hoge kwaliteit en demo auto’s. Als officiële dealer krijg je bij Muntstad altijd de juiste informatie en passend advies. Zo weet je zeker dat jij de weg op gaat in een auto die helemaal bij jou past.

 

Een auto kopen bij Muntstad: de voordelen 

Bij Muntstad vinden we het belangrijk dat je een auto koopt die 100% aansluit op jouw wensen. Naast deskundig advies en een vrijblijvende proefrit profiteer je bij Muntstad van:

  • Transparante tarieven: wij werken met all-in prijzen zonder verrassingen achteraf
  • Scherpe private lease prijzen
  • Een ruim aanbod nieuwe auto’s, tweedehands auto’s en demo auto’s
  • 12 maanden BOVAG garantie (voor bedrijfswagens geldt 6 maanden BOVAG garantie)
  • De mogelijkheid om een auto online te kopen met 21 dagen retourrecht

 

Nieuw, uit voorraad, tweedehands of demo auto?

Ga je voor een splinternieuwe auto, een nieuwe auto uit voorraad, een occasion of een demo auto? Voor alle vier valt wat te zeggen. Zo kan je een nieuwe auto helemaal zelf samenstellen. Kan je met een auto uit voorraad direct de weg op en profiteer je bij een tweedehands auto of demo auto van een lagere aanschafprijs. Als autodealer vinden wij het belangrijk dat de auto past bij het budget en de wensen die je in gedachten hebt. Daarom adviseren wij je graag bij het kopen van een auto. Ben je specifiek geïnteresseerd in een elektrische auto of hybride model? Bekijk dan ons aanbod elektrische auto’s en hybride auto’s.

 

Auto kopen of leasen? 

Het prijskaartje speelt vaak een belangrijke rol bij het zoeken naar een nieuwe of tweedehands auto. Wil je een auto kopen of kies je voor een vast maandbedrag met Muntstad Private Lease of Muntstad Zakelijke Lease? Met onze lease opties rijd je een Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT of Volkswagen Bedrijfswagen voor een vast maandbedrag, inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting. Alleen de brandstofkosten zijn voor eigen rekening. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste financiering.

 

Online een auto kopen? Het kan bij Muntstad

Zie jij jezelf al achter het stuur zitten in die ene auto? En kan je niet wachten totdat jij de trotste eigenaar bent? Dan kan je jouw auto ook eenvoudig online kopen. Uiteraard geldt er een retourtermijn, zodat je altijd de mogelijk hebt om de auto terug te brengen. Vanaf de levering kan je de koopovereenkomst binnen 21 dagen ontbinden. Je ervaart hiermee bij Muntstad het gemak van online een auto kopen, en hebt tegelijkertijd de ruimte om te retourneren. Lees hier meer over het online kopen van een auto.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.