Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Muntstad Ruitservice

Een sterretje in uw voorruit? Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Muntstad. Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maar ook als u een beschadigde ruit moet laten vervangen, bent u bij Muntstad aan het juiste adres.

De voordelen van een ruitreparatie bij Muntstad

   ✓ Altijd gebruik van originele onderdelen.
   ✓ Snel en voordelig weer veilig op weg.
   ✓ Reparatie door vakkundige merkspecialisten.
   ✓ Administratieve afwikkeling met de verzekeraar.
   ✓ Indien nodig kalibreren hulp en assistentie-systemen.
   ✓ Oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.

Muntstad is aangesloten bij Dealerglass. Dealerglass is de nieuwe autoruit reparatie formule voor de officiële dealers van Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Met Dealerglass bent u verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschriften én met originele onderdelen. Bij ruitvervanging vindt er ook direct kalibratie van de veiligheidssystemen plaats. Daarnaast wordt schade direct afgehandeld via de verzekerings- of leasemaatschappij.

Veiligheid

Voor je eigen veiligheid en die van je passagiers is het belangrijk dat je ruitschade zo snel mogelijk laat repareren. Onze vakmensen analyseren eerst de ruitschade. Wij proberen de voorruit altijd te repareren. Is het sterretje groter dan een twee euromunt, een barst geworden of bevindt het zich direct in je zicht? Dan moeten we de autoruit vervangen.