Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
muntstad-seat-ruitreparatie-header

SEAT ruitreparatie

Een sterretje in uw voorruit? Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Muntstad SEAT. Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maar ook als u een beschadigde ruit moet laten vervangen, bent u bij Muntstad SEAT aan het juiste adres.

De voordelen van een ruitreparatie bij Muntstad SEAT

  • Snel en voordelig weer veilig op weg.
  • Reparatie door vakkundige merkspecialisten.
  • Oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.
  • € 65,- korting op eigen risico bij de meeste verzekeringsmaatschappijen.
  • Eén telefoonnummer voor 24-uurs service: 0800-0242500.

Gratis ruitreparatie

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd? Dan is een ruitreparatie meestal helemaal gratis. Moet u een voor- of achterruit laten vervangen, dan krijgt u bij de meeste verzekeringsmaatschappijen € 65,- korting op uw eigen risico. Vergeet niet uw groene kaart mee te nemen.

SEAT Fabrieksgaranties blijven van kracht

Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele materialen en lijmsoorten, hiermee zorgen wij ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet.

We staan 24 uur per dag voor u klaar

Omdat ruitschade u altijd kan overkomen, staat Muntstad SEAT op elk moment van de dag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Tijdens kantooruren op het nummer 030-2969000. Buiten kantooruren kunt u bellen naar het gratis servicenummer: 0800-28344857.