Header-private-lease-aanbiedingen

Muntstad private lease aanbiedingen

De keuze tussen kopen en private lease was nog nooit zo makkelijk met deze mooie Muntstad private lease aanbiedingen en acties. Het grote voordeel van private lease is namelijk dat je zonder grote investering in de nieuwste uitvoering van je favoriete auto kunt rijden. En dat tegen een scherp vast bedrag per maand. Plus: met deze private lease deals wordt jouw maandbedrag nóg scherper. Zo heb je met private lease gemak en zekerheid, zonder onverwachte kosten. Meer informatie over private lease? Lees er hier alles over.

Staat jouw favoriete auto nog niet tussen onze private lease acties? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter, want wij updaten het aanbod regelmatig. Ook kun je altijd contact opnemen met één van onze vestigingen voor de laatste private lease deals of ons vrijblijvend een bericht sturen. Wij helpen je graag vooruit.

Dit zijn de private lease aanbiedingen

Blijf op de hoogte van onze private lease aanbiedingen!

Ga jij voor een aantrekkelijke private lease aanbieding?

Met private lease rijd je bij Muntstad zorgeloos voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda. Je kunt het zien als een abonnement dat je afsluit, waarbij je eenvoudig en extra voordelig van een auto kunt genieten. En niet zomaar een auto, maar een spiksplinternieuwe. En omdat de auto niet jouw eigendom is, hoef je ook geen onverwachte kosten te maken voor bijvoorbeeld reparaties. Onze aantrekkelijke private lease aanbiedingen zorgen ervoor dat je een private lease abonnement kunt afsluiten voor een goede deal.

De verzekering, de belasting en het onderhoud zijn verrekend in het private lease bedrag. Daardoor betaal je één vast maandbedrag, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Omdat je weet wat je precies per maand betaalt, hoef je geen spaarpotje te hebben voor een grote onderhoudsbeurt of reparatie. Het enige wat je nog moet doen, is tanken. Het maandbedrag is afhankelijk van het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt rijden en de gekozen periode van het abonnement. Zo geeft een langere periode vaak meer voordeel. We beantwoorden graag al je vragen en geven een passend advies bij jouw situatie. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van goed geregelde private lease deals vanwege het Keurmerk Private Lease.

Private lease abonnement

We kunnen ons goed voorstellen dat je twijfelt over de aard of duur van het contract. Je wilt immers op een bepaald moment opnieuw kunnen kiezen. Je kunt dan ook kiezen voor verschillende opties, passend bij jouw situatie. En mocht er iets misgaan wat betreft je inkomen, dan kun je de auto vaak vroegtijdig al inleveren. Namelijk in de volgende situaties:

  • Arbeidsongeschiktheid
  • Onvrijwillige werkloosheid
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap

In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals overeengekomen in het contract niet meer betaald kan worden.

Advies bij het kiezen van een passende private lease aanbieding

Private lease is in veel gevallen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe auto. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Bij Muntstad begrijpen we goed dat je vragen kunt hebben over het juiste private lease abonnement, passend bij jouw situatie. Heb je interesse in een adviesgesprek over de mogelijkheden met betrekking tot het kopen of private leasen van een auto? Neem dan contact op met onze mobiliteitsadviseurs of kom langs in één van onze tien vestigingen. Zij vertellen je graag meer over welke aantrekkelijke private lease aanbiedingen en acties er op dit moment zijn.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.