Hybride auto’s, het beste van twee werelden

Ruime voorraad hybride auto’s bij Muntstad

Met een hybride auto rij je het beste van twee werelden. Je hebt het gemak van benzine met de duurzaamheid en kracht van elektrisch rijden. Muntstad is officieel merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Binnen deze merken bieden we een ruime selectie van hybride auto’s aan. Laat je inspireren door onze grote voorraad. Heb je een model gezien dat bij je past? Maak dan gelijk een afspraak voor een adviesgesprek of bezoek onze showroom om de modellen te bekijken en te ervaren.

De voordelen van een hybride auto

Hybride auto’s zijn de perfecte combinatie van een benzine/diesel model en een elektrische auto. Tijdens je dagelijkse ritjes en in milieuzones kun je 100% elektrisch rijden, en daarmee een stuk zuiniger. Daarnaast weet je door de benzinemotor zeker dat je overal en altijd kunt tanken, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. In tegenstelling tot elektrische auto’s, heb je met een hybride auto niet altijd een oplaadpunt nodig. Dat maakt de opstap naar zuiniger rijden net wat makkelijker. We hebben altijd verschillende type hybride auto’s op voorraad. Zowel nieuwe modellen, als occasions. Bekijk onze voorraad hier online, of kom langs in één van onze showrooms.

Verschillende hybride auto’s: plug-in hybrid en (mild) hybrid

Grofweg kun je twee soorten hybride auto’s onderscheiden: de ‘plug-in hybrid’ en de ‘(mild) hybrid’. De plug-in hybrid laad je op met een stekker die je ‘inplugt’. Hierna kun je hele stukken, tot wel 60 kilometer, 100% elektrisch rijden. Genoeg voor je dagelijkse ritjes en goed voor je portemonnee en het milieu! De accu van de hybrid of mild hybrid kan alleen opgeladen worden tijdens het rijden. Het voordeel daarvan is dat er geen oplaadpunt nodig is en je toch minder brandstof verbruikt. Wil je het echte voordeel van elektrisch rijden ervaren in combinatie met de zekerheid van benzine? Dan is de plug-in hybrid de beste keuze.

Populaire hybride auto’s uit voorraad

Onze merken hebben populaire hybride auto’s op de markt gebracht. Je kunt deze bewonderen en ervaren in onze showroom. We laten je graag de populairste modellen zien, zoals de Audi A3 Sportback. Een super sportieve en luxe plug-in hybrid. Ook de Škoda SUPERB, een stijlvolle en ruime plug-in hybrid met een actieradius van 55 kilometer, doet het erg goed. Daarnaast is de SEAT Leon plug-in hybrid een gewild model, mede door de lage instapprijs en hoge actieradius. Liever een hybride SUV? Kies dan voor de strakke Volkswagen Tiguan plug-in hybrid. Kortom, genoeg keuze!

Deskundig advies over hybride auto’s

Onze verkoopadviseurs denken graag met je mee over de juiste hybride passend bij jouw situatie. Een goed model gevonden? Laat je dan adviseren over de verschillende koop- en lease opties. Je bent van harte welkom bij één van onze acht vestigingen.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.