Muntstad-Voordeelpas-Slider

Muntstad Voordeelpas

Wist je dat je veel meer uit jouw Muntstad mobiliteit kunt halen? Voor onze klanten rollen we graag onze rode loper nog verder uit. Naast de kwaliteit en service die je van ons gewend bent, bieden wij met de Muntstad Voordeelpas vooral gemak en zekerheid.

MET EEN GOED GEVOEL DE WEG OP.

Met de Muntstad Voordeelpas geniet je van extra veel voordeel. Zo ontvang je één gratis APK-controle per jaar, gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie, krijg je 10% korting op alle lifestyle artikelen, vervangen wij kapotte buitenverlichting* van de auto en worden vloeistoffen gratis bijgevuld. En dat is slechts een greep uit onze servicezekerheden.

Welke auto je ook rijdt. Muntstad biedt extra service aan alle Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens rijders. De Voordeelpas wordt gekoppeld aan het kenteken van jouw auto. Bij het gebruik van de pas wordt er gevraagd naar jouw kenteken.

Zo kan je altijd met een goed gevoel op weg. Voor slechts € 5,95 per maand

Bekijk wat je kunt besparen!

Benieuwd wat je kan besparen? Zie hiernaast een voorbeeld rekentabel.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ.

 

Gratis APKDe Voordeelpas geeft je recht op één gratis APK-controle per jaar bij één van de Muntstad vestigingen. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis vervangend vervoerMet de Muntstad Voordeelpas ontvang je gratis vervangend vervoer bij werkplaatsbezoeken die langer dan 2 uur duren. Hierbij krijg je gratis de kleinst beschikbare auto mee. Wens je een groter (auto) model, dan kan je tegen bijbetaling en op basis van beschikbaarheid upgraden. Vervangend vervoer is gratis gedurende de tijd van de reparatie en/of onderhoud met een maximum van 2 kalenderdagen. Brandstofkosten zijn niet inbegrepen en dienen door de klant voldaan te worden. Gedurende de gebruikstermijn zijn 100 kilometer per dag inbegrepen. Extra kilometers worden in rekening gebracht. Voor overige zaken gelden voor elk vervangend vervoer de algemene voorwaarden BOVAG verhuurbedrijven.
Gratis vloeistoffen bijvullenHet bijvullen van motorolie, AdBlue, koel- en/of ruitenwisservloeistof is inbegrepen tussen onderhoudsbeurten, zulks met een maximum van 1 liter per keer. Bij verbruik van vloeistoffen als gevolg van een technisch mankement kan de Muntstad vestiging eisen dat een reparatie wordt uitgevoerd alvorens het bijvullen van eerder genoemde vloeistoffen gratis aan te bieden. De kosten voor deze noodzakelijke reparatie worden niet vergoed.
Gratis lampjes vervangen buitenzijde (excl. Xenon & LED)Het vervangen van lampjes evenals de kosten van de lamp zijn inbegrepen met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Het verhelpen van overige defecten aan de verlichting van jouw auto zijn niet gedekt. Bij vervanging wordt gebruik gemaakt van standaard lampen.
Gratis bandenreparatieBandenreparatie omvat het herstellen, indien technisch mogelijk, van een tubeless band door middel van plugreparatie van buitenaf. De kosten van banden, het vervangen van banden en ventielen, het balanceren van wielen en het uitlijnen van de wielen dan wel het gehele voertuig zijn niet inbegrepen.
Gratis zomer- en wintercheckDe zomer-, en wintercheck worden jaarlijks georganiseerd om je in de gelegenheid te stellen jouw auto technisch te laten inspecteren. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis aircocheckMet de Voordeelpas kan je jaarlijks een controle laten uitvoeren op het aircosysteem. Bij die controle wordt er gekeken of er nog voldoende druk in het systeem aanwezig is en of deze nog voldoende koude lucht aanmaakt. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis e-bike te leenJouw auto staat in onze werkplaats en wegens de duur van de service kan je niet wachten? Geen enkel probleem. Met de Voordeelpas kan je gratis gebruik maken van onze e-bikes.
15% korting op autoverhuurMet de Voordeelpas krijgt u 15% korting op autoverhuur bij Muntstad Autoverhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld in de zomer genieten van een cabrio, met het hele gezin weg in een personenbus of verhuizen met een van de bedrijfswagens. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
10% korting op Volkswagen, Audi, SEAT EN Škoda lifestyle artikelenOp alle originele Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda lifestyleartikelen ontvang je 10% korting op de consumentenadviesprijs inclusief BTW. De korting is alleen geldig bij bestelling in een van onze vestigingen. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen c.q. acties en bij bestelling in de online webshop.
  

*Met uitzondering van xenon-, neon-, led-verlichting*