Muntstad-Voordeelpas-Slider

Muntstad Voordeelpas

Wist u dat u veel meer uit uw Muntstad mobiliteit kunt halen? Voor onze klanten rollen we graag onze rode loper nog verder uit. Naast de kwaliteit en service die u van ons gewend bent, bieden wij met de Muntstad Voordeelpas vooral gemak en zekerheid.

MET EEN GOED GEVOEL DE WEG OP.

Met de Muntstad Voordeelpas geniet u van extra veel voordeel. Zo ontvangt u één gratis APK-controle per jaar, gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie, krijgt u 10% korting op alle lifestyle artikelen, vervangen wij kapotte buitenverlichting* van de auto en worden vloeistoffen gratis bijgevuld. En dat is slechts een greep uit onze servicezekerheden.

Welke auto u ook rijdt. Muntstad biedt extra service aan alle Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens rijders. De voordeelpas wordt gekoppeld aan het kenteken van uw auto. Bij het gebruik van de pas wordt er gevraagd naar uw kenteken.

Zo kunt u altijd met een goed gevoel op weg. Voor slechts € 5,95 per maand

Bekijk wat je kunt besparen!

Benieuwd wat je kan besparen? Zie hiernaast een voorbeeld rekentabel.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ.

 

Gratis APKDe Voordeelpas geeft u recht op één gratis APK-controle per jaar bij één van de Muntstad vestigingen. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis vervangend vervoerMet de Muntstad Voordeelpas ontvangt u gratis vervangend vervoer bij werkplaatsbezoeken die langer dan 2 uur duren. Hierbij krijgt u gratis de kleinst beschikbare auto mee. Wenst u een groter (auto) model, dan kunt u tegen bijbetaling en op basis van beschikbaarheid upgraden. Vervangend vervoer is gratis gedurende de tijd van de reparatie en/of onderhoud met een maximum van 2 kalenderdagen. Brandstofkosten zijn niet inbegrepen en dienen door de klant voldaan te worden. Gedurende de gebruikstermijn zijn 100 kilometer per dag inbegrepen. Extra kilometers worden in rekening gebracht. Voor overige zaken gelden voor elk vervangend vervoer de algemene voorwaarden BOVAG verhuurbedrijven.
Gratis vloeistoffen bijvullenHet bijvullen van motorolie, AdBlue, koel- en/of ruitenwisservloeistof is inbegrepen tussen onderhoudsbeurten, zulks met een maximum van 1 liter per keer. Bij verbruik van vloeistoffen als gevolg van een technisch mankement kan de Muntstad vestiging eisen dat een reparatie wordt uitgevoerd alvorens het bijvullen van eerder genoemde vloeistoffen gratis aan te bieden. De kosten voor deze noodzakelijke reparatie worden niet vergoed.
Gratis lampjes vervangen buitenzijde (excl. Xenon & LED)Het vervangen van lampjes evenals de kosten van de lamp zijn inbegrepen met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Het verhelpen van overige defecten aan de verlichting van uw auto zijn niet gedekt. Bij vervanging wordt gebruik gemaakt van standaard lampen.
Gratis bandenreparatieBandenreparatie omvat het herstellen, indien technisch mogelijk, van een tubeless band door middel van plugreparatie van buitenaf. De kosten van banden, het vervangen van banden en ventielen, het balanceren van wielen en het uitlijnen van de wielen dan wel het gehele voertuig zijn niet inbegrepen.
Gratis zomer- en wintercheckDe zomer-, en wintercheck worden jaarlijks georganiseerd om u in de gelegenheid te stellen uw auto technisch te laten inspecteren. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis aircocheckMet de Voordeelpas kunt u jaarlijks een controle laten uitvoeren op het aircosysteem. Bij die controle wordt er gekeken of er nog voldoende druk in het systeem aanwezig is en of deze nog voldoende koude lucht aanmaakt. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis e-bike te leenUw auto staat in onze werkplaats en wegens de duur van de service kunt u niet wachten? Geen enkel probleem. Met de Voordeelpas kunt u gratis gebruik maken van onze e-bikes.
Gratis gebruik Muntstad TaxiVoor de Muntstad Voordeelpashouders bieden wij geheel gratis de Muntstad Taxi aan. Door onze Muntstad Taxi wordt u op de gewenste bestemming opgehaald en/of teruggebracht.
15% korting op autoverhuurMet de Voordeelpas krijgt u 15% korting op autoverhuur bij Muntstad Autoverhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld in de zomer genieten van een cabrio, met het hele gezin weg in een personenbus of verhuizen met een van de bedrijfswagens. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
10% korting op Volkswagen, Audi, SEAT EN ŠKODA lifestyle artikelenOp alle originele Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA lifestyleartikelen ontvangt u 10% korting op de consumentenadviesprijs inclusief BTW. De korting is alleen geldig bij bestelling in een van onze vestigingen. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen c.q. acties en bij bestelling in de online webshop.
10% korting op alle artikelen/wasbeurten in De Wasstraat De MeernMet de Voordeelpas krijgt u bij De Wasstraat in De Meern 10% korting op alle artikelen en wasbeurten. De korting is niet geldig op het VIP-arrangement en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen c.q. acties.

*Met uitzondering van xenon-, neon-, led-verlichting*