Service en diensten

Moet er service, onderhoud en/of reparatie worden uitgevoerd aan je Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda of Volkswagen bedrijfswagen? Dan ben je bij Muntstad aan het juiste adres. Allereerst omdat we de officiële merkdealer en servicepartner zijn van Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda en Volkswagen bedrijfswagens. Je profiteert van alle services en diensten die daarbij horen. Zo worden alle werkzaamheden uitgevoerd door ervaren merkspecialisten, die daarbij uitsluitend originele onderdelen gebruiken. Zo blijft je auto in topconditie! Ondertussen kun je bij Muntstad comfortabel wachten tijdens onderhoud en reparatie. Daarvoor hebben we het volgende geregeld: 

Wachten en doorwerken: faciliteiten in je Muntstad-vestiging

Wil je wachten op onderhoud? Dan kun je bijvoorbeeld de krant van de dag lezen. Hij ligt voor je klaar. Installeer je in de comfortabele zithoek en geniet van onze lekkere koffie. Wil je doorwerken tijdens onderhoud en/of reparatie? Maak dan gebruik van een van onze tijdelijke werkplekken die borg staan voor privacy en een uitstekende wifiverbinding. Ook daarbij kun je uiteraard volop genieten van onze koffie.

Mooi Mobiel

Dankzij Mooi Mobiel profiteer je bij Muntstad altijd van efficiency op topniveau. Tijdens onderhoud en reparatie kun je altijd doorwerken. Daarvoor hoef je maar één keer heen en weer te rijden. Ondertussen zijn alle faciliteiten voor doorwerken aanwezig: tijdelijke werkplekken met privacy, snelle wifi en goede koffie. Wil je de tijd voor onderhoud en reparatie elders optimaal benutten? Ook dat maken we mogelijk. Je kunt hiervoor kiezen uit diverse mobiliteitsoplossingen.  

Kies jouw mobiliteitsoplossing

Gaat je auto voor service, onderhoud en reparatie naar Muntstad? Je blijft gewoon baas van je eigen tijd. Eén optie is wachten op onderhoud en reparatie en ondertussen doorwerken op een van onze tijdelijke werkplekken. Maar je kunt bijvoorbeeld ook naar je werk gaan. Je kunt dan kiezen uit de volgende mobiliteitsoplossingen:

• gewone fiets (gratis)  
• e-bike (kosten: € 5)
• haal- en of brengservice (€ 10 of € 20)
• huurauto (vanaf €41,14)