Elektrisch-rijden-auto's

De populairste elektrische auto’s van het moment

Dé elektrische auto’s van dit jaar op een rij

Het aanbod elektrische auto’s stijgt dit jaar in een razendsnel tempo. Dit maakt dat de keuze steeds groter wordt, zowel voor de goedkopere en duurdere elektrische modellen, en de kleinere en grotere. Benieuwd wat het aanbod elektrische auto’s in Nederland is? We hebben de meest populaire elektrische modellen van dit jaar op een rij gezet.

Škoda CITIGO ͤ iV

Deze elektrische auto is lekker compact en wendbaar, rijdt soepel en heeft een aantrekkelijke uitstraling. Dankzij de compacte vormgeving beschik je over veel ruimte.

Škoda ENYAQ iV

De Škoda ENYAQ is een stoere, ruime elektrische auto met allerlei slimmigheden. De ENYAQ is te bestellen met verschillende optiepakketten en interieurdesigns.

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een van de bestverkochte elektrische auto’s van 2021. Profiteer van een uniek design, grote actieradius en slimme features.

Ontdek dit model

Volkswagen ID.4

De elektrische Volkswagen ID.4 combineert ruimte en comfort met een duurzaam karakter. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4.

Audi e-tron

Dynamisch, elegant en sportief: dat is de Audi e-tron. Als je er snel bij bent, dan hebben we nog een aantal modellen met een bijtelling van 8% in plaats van 12%.

Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback combineert een sportief design met veel elegantie. De schuine daklijn aan de achterkant is een ware blikvanger.

Audi e-tron GT

In het voorjaar van 2021 komt de Audi e-tron GT uit. Dit nu al populaire model geeft elektrisch rijden een nieuw gezicht en nieuwe dynamiek.

Audi Q4 e-tron

In april beleeft de Audi Q4 e-tron zijn wereldpremière en vanaf juni staat het model in onze showrooms. De 100% elektrische Q4 e-tron bevat de laatste technologische ontwikkelingen.

Welke elektrische auto past het beste bij jou?

Met ons uiteenlopende aanbod elektrische auto’s maken we elektrisch rijden bij Muntstad voor iedereen mogelijk. Bovendien ben je bij Muntstad verzekerd van de expertise en kennis van onze medewerkers. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe elektrische auto een 100% match is.