Muntstad 12971-ID buzz-Muntstad dealer

Ruim 400 km bereik met een 100% elektrische bus?

Volkswagen schrijft opnieuw geschiedenis!

De ID.Buzz, de eerste volledig elektrische bus van Volkswagen, is meteen een schot in de roos. Niet alleen door zijn duurzaamheid, zijn wendbaarheid en zijn ruimte, maar ook door zijn roots. Deze bijzondere bus is immers geïnspireerd op de historische Volkswagen bus uit de jaren 50 van de vorige eeuw! Maar hij is natuurlijk wel helemaal van deze tijd. Zo is de hypermoderne ID.Buzz gebouwd op hetzelfde platform als de andere succesvolle ID-modellen van Volkswagen. Ervaar ‘m zelf!

  • De ID.Buzz personenwagen is verkrijgbaar vanaf € 56826. Lease zakelijk vanaf € 909 per maand.
  • De ID.Buzz Cargo is verkrijgbaar vanaf € 46200. Lease zakelijk vanaf € 604 per maand.

Dé elektrische bus voor gezin of bedrijf

Comfortabel op vakantie? Met je maten naar het voetbal? Of gewoon een eindje toeren met je gezin? In de ID.Buzz personenwagen zit je altijd goed. En veilig, want de nieuwste technieken waken over de veiligheid van jou en je passagiers.

Heb je de bus juist nodig voor je werk? Kies dan voor de ID.Buzz Cargo. Dan ben je verzekerd van een complete uitrusting, een handige laadruimte en talloze extra’s zoals gratis zeven jaar onderhoud en APK. En natuurlijk niet te vergeten: de jaloerse blikken van je collega’s.

Ruim 400 km bereik en heel wendbaar

De ID.Buzz heeft een accupakket van 77 kWh en een actieradius van ruim 400 km. Je kunt er dus lekker ver mee rijden. En waar je ook naar toe rijdt, je voelt je overal op je gemak. Ook in smalle straatjes, want dankzij zijn kleine draaicirkel is de ID.Buzz heel wendbaar.

Natuurlijk wil je eruit halen wat erin zit. Daarom geven wij je bij de ID.Buzz een gratis rijtraining, zodat je met deze bus de maximale actieradius kunt bereiken.

De bus die helemaal klopt

Op de snelweg of in de bergen: de ID.Buzz is in elke omgeving de situatie meester. Hij heeft een actieradius tot 520 kilometer en trekt razendsnel op. Net zoals hun collega’s uit de vorige eeuw hebben de ontwerpers van Volkswagen ook nu weer aan alles gedacht. Zo is de ID.Buzz geschikt voor DC snel laden tot 170 kW. In 30 minuten laad je de accu op van 5% naar 80%. 

Ook aan jouw rijcomfort en veiligheid is alle aandacht besteed. De ID.Buzz is onder meer voorzien van een multimediasysteem en Travel Assist met drie assistentiesystemen die jou helpen bij het sturen, remmen, optrekken en afstand houden. Voor extra veiligheid hebben de karakteristieke koplampen van de ‘oude’ bus plaatsgemaakt voor LED Matrix koplampen. Deze lampen draaien met de weg mee. Ziet de ID.Buzz voetgangers of fietsers aan de rand van de weg, dan trekt hij met subtiele lichtsignalen hun aandacht. 

Duurzamer dan 100% elektrisch

Duurzaamheid gaat bij de ID.Buzz verder dan de 100% elektrische en dus CO2-neutrale aandrijving. Ook bij de materiaalkeuze is kritisch gekeken naar de impact op de omgeving. Een goed voorbeeld zijn de materialen die voor het interieur gebruikt zijn. Hier vind je geen leer of ander dierlijk materiaal, maar wel stoelbekleding, tapijt en hemelbekleding van gerecyclede producten, zoals petflessen! Net zo luxe, maar beter voor mens en milieu!