Heade PLD - 300721

Muntstad private lease deals

De keuze tussen kopen en private lease was nog nooit zo makkelijk met de Muntstad private lease deals. Het grote voordeel van private lease is namelijk dat je zonder grote investering in de nieuwste uitvoering van je favoriete auto kunt rijden. En dat tegen een vast bedrag per maand. Gemak en zekerheid zonder onverwachte kosten dus. Zit je favoriete auto er op dit moment nog niet bij? Houdt dan deze pagina in de gaten, want wij updaten het aanbod regelmatig. Wij helpen je graag vooruit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze mobiliteitsadviseurs voor meer informatie.

De acties lopen nog:

De nieuwe aanbiedingen verwachten we in februari 2022 weer terug!

Blijf op de hoogte van onze private lease deals!

Waarom private lease?

Met private lease rijdt u bij Muntstad zorgeloos voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA. U hoeft alleen nog te tanken.

U kunt het zien als een abonnement wat u afsluit waarbij u eenvoudig en extra voordelig van een nieuwe auto kunt genieten. U rijdt in de auto, maar de auto blijft van ons. Ook de verzekering, belasting en het onderhoud zit verrekend in het maandbedrag. Daardoor betaalt u maar één maandbedrag, zo staat u niet voor verrassingen. Het maandbedrag is afhankelijk van het aantal kilometers wat u jaarlijks wilt rijden en de gekozen periode van het abonnement. Het toegekende Keurmerk Private Lease geeft u nog een extra zekerheid. 

In sommige gevallen is het mogelijk om vroegtijdig uw private lease contract te beëindigen. Dit kan als er sprake is van inkomensachteruitgang als gevolg van:

  • Arbeidsongeschiktheid (meer dan 80%).
  • Onvrijwillige werkloosheid.
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap.

In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals overeengekomen in het contract niet meer betaald kan worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een adviesgesprek over de mogelijkheden met betrekking tot het private leasen van een auto? Neem dan contact op met onze mobiliteits adviseurs.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.