Volkswagen Muntstad

Bekijk direct onze voorraad!

Welkom bij Volkswagen Muntstad, de officiële Volkswagen dealer in regio Utrecht.

Als officiële Volkswagen dealer kunt u rekenen op de expertise en kennis van onze medewerkers. Onze verkoopadviseurs ondersteunen en adviseren u bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte Volkswagen. De monteurs bezitten specialistische kennis en hebben de beschikking over alle benodigde apparatuur om uw Volkswagen in topconditie te houden.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Volkswagen? Bekijk dan online de voorraad nieuwe Volkswagens en Volkswagen occasions. Als u behoefte heeft aan advies of een auto in de showroom wil bekijken, plan dan online een adviesgesprek of proefrit. 

Is uw Volkswagen toe aan onderhoud of heeft u schade? Maak direct online een werkplaatsafspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Wij staan graag voor u klaar. 

Over Volkswagen

Het merk Volkswagen personenauto's is een van's werelds meest succesvolle volume autofabrikanten. Het merk Volkswagen heeft productie faciliteiten in 14 landen, waar het voertuigen produceert voor klanten in meer dan 150 landen. 

Het merk Volkswagen staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto's. Volkswagen is vertegenwoordigd in alle belangrijke marktsegmenten met meer dan 70 verschillende modellen. 

Acties

Nieuws