Id-4_header

Volkswagen ID.4

De 100% elektrische SUV van Volkswagen

Je kunt er met één acculading ruim 500 kilometer mee rijden, hij is lekker ruim, heeft een hoge zit en de bediening is supereenvoudig: de Volkswagen ID.4 is een 100% elektrische SUV waar je heel veel plezier van zult hebben. Zakelijk of met je gezin. Bekijk ‘m nu bij Muntstad!

Onze Volkswagen ID.4 Expert Review

Een kofferruimte die berekend is op vakanties met het hele gezin. Een actieradius tot ruim 500 kilometer. Een trekvermogen tot 1.200 kg. Een design dat gezien mag worden. En natuurlijk de laatste technologie voor ontspannen en veilig rijden. In de video laten we je de highlights zien van deze 100% elektrische SUV, de Volkswagen ID.4. Ga er maar eens goed voor zitten.

Onze voorraad van de Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 op het eerste oog: mooi!

Een elegant en aerodynamisch design, karakteristieke lichtlijnen, inliggende deurgrepen en een fraaie dakreling: de Volkswagen ID.4 is een prettige verschijning. Maak ‘m extra mooi met bijvoorbeeld LED matrix-koplampen of speciale velgen.

Ook van binnen is de Volkswagen ID.4 een aantrekkelijke SUV. Wat direct opvalt als je instapt, is het overzichtelijke head-up display. Daarmee bedien je heel eenvoudig alle belangrijke functies. Wil je jouw smaak laten terugkomen in je ID.4? Kies dan voor één van de speciale interieurpakketten: Style, Style Plus of Top Sport.

Wat een ruimte in de Volkswagen ID.4!

De ID.4 is gebouwd op het unieke mobiliteitsplatform van Volkswagen. Kort gezegd levert dat een belangrijk voordeel op: heel veel ruimte. Ruimte voor de bestuurder en beenruimte voor de passagiers, ook op de achterbank. En met de sfeerverlichting in een kleur naar keuze is de luxe helemaal compleet. Verrijk je je Volkswagen ID.4 met het glazen panoramadak, dan ervaar je nog meer ruimte! 

Niet alleen de hoge zitplaatsen zijn comfortabel en ruim. Ook de kofferbak met verstelbare laadvloer mag er wezen. Hierin kun je gemakkelijk je koffers kwijt als je met het hele gezin op vakantie gaat. Je handen vol tijdens het inladen? Met ‘Easy Open’ open je de achterklep door met je voet onder de bumper te bewegen!

Power en performance van de Volkswagen ID.4

Waar je deze elektrische SUV ook voor gebruikt en wat ook je reisdoel is, jouw Volkswagen ID.4 presteert overal en altijd optimaal. Starten, sturen, navigeren: alles gaat even gemakkelijk en soepel.

Als het gaat om z’n power, is de Volkswagen ID.4 een échte SUV. Je kunt kiezen tussen een motor met 148, 174 en zelfs 299 pk! In de snelste versie accelereert deze elektrische auto in slechts 8,5 seconden van 0 naar 100 km/uur.

Ook bijzonder: het trekgewicht van de Volkswagen ID.4. Standaard kun je er al maximaal 1.000 kg mee trekken. Wil je nog meer kracht, kies dan voor de ID.4 GTX. Die kan tot maximaal 1.200 kg trekken!

De ID.4 van Volkswagen is superslim

Praten met je auto? Klinkt gek, maar het kan in de Volkswagen ID.4. Navigeren, bellen en muziek luisteren? Geef je commando en de auto voert het feilloos uit. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens extra veilig.

En over veilig gesproken: ook voor deze Volkswagen zijn er slimme systemen die waken over de veiligheid van jou, je passagiers en je medeweggebruikers. Zoals Lane Assist en Adaptive Cruise Control.

Wil je extra gemak voor en tijdens je rit? Dan zijn er ook nog handige opties als Keyless Acces, waarmee de deuren automatisch opengaan en je als het ware wordt ‘begroet’ door jouw ID.4.

De Volkswagen ID.4 in vier varianten

Naast de basisuitvoering, de Volkswagen ID.4 Pure, zijn er nog drie uitvoeringen van deze 100% elektrische SUV. De Pure heeft een rijbereik van 361 kilometer en een 52 kWh accu. Het vermogen van deze uitvoering is 148 pk.

Wie nog een stapje verder wil in rijbereik en vermogen, kan kiezen voor de Volkswagen ID.4 Pro, Pro Business en GTX. De beide Pro-versies hebben een actieradius van ruim 500 kilometer op één acculading, een 77 kWh accu en een vermogen van 174 pk.

Mag het nóg pittiger? Dan staat de Volkswagen ID.4 GTX voor je klaar. Een extra sportieve SUV met een vermogen van maar liefst 299 pk!

Dit maakt de Volkswagen ID.4 bijzonder:

Op en top comfort

De Volkswagen ID.4 heeft alles voor puur rijplezier: comfortabele stoelen, het complete en eenvoudig te bedienen infotainmentsysteem, Climatronic en vele extra’s, zoals sfeerverlichting naar keuze, Easy Open, Park Assist en Keyless Access.

Tot maximaal 1.200 kg trekgewicht

Of je nu naar je werk rijdt of met het gezin naar je vakantieadres, de Volkswagen ID.4 presteert altijd goed. Heb je heel veel bagage? Dan kun je de riante ruimte die je al hebt, uitbreiden met een dakkoffer. En je kunt natuurlijk kiezen voor een aanhanger. Het trekgewicht van de ID.4 varieert van 1.000 tot 1.200 kg maximaal.

Superveilige SUV door o.a. Adaptive Cruise Control

Als het gaat om jouw veiligheid ben je niet alleen in de Volkswagen ID.4. Assistenten als Lane Assist en Adaptive Cruise Control rijden met je mee. Daarnaast zijn er nog de optionele IQ.LIGHT LED Matrix koplampen, die automatisch dimmen wanneer er een tegenligger aan komt en altijd zorgen voor de beste en dus veiligste lichtbundel.
 

Tot ruim 500 kilometer met één acculading

De ruimte en de duurzaamheid van deze 100% elektrische auto gaan zeker niet ten koste van de prestaties. Zo kun je – afhankelijk van welke uitvoering je kiest – tot ruim 500 kilometer rijden met één acculading. Dat heeft de Volkswagen ID.4 onder meer te danken aan de uitgekiende aerodynamische vormgeving.
 

Up-to-date met de We Connect ID.app

Files, rijbereik en de locatie van laadstations: al die informatie en meer vind je gemakkelijk op je smartphone dankzij de We Connect ID.app. Kies je ook nog eens voor de Augmented-reality-head-updisplay, dan wordt de informatie over bijvoorbeeld je route geprojecteerd op de voorruit. Alsof het op de weg voor je staat!

Dankzij de V2X-technologie ben je ook nog eens verbonden met andere weggebruikers. Met de informatie die je zo ontvangt, ben je voorbereid op obstakels en files.
 

Jouw wensen, jouw smaak

De Volkswagen ID.4 is op verschillende manieren aan te passen aan jouw wensen en persoonlijke smaak. Van binnen én van buiten. Kies voor extra grote velgen of voor het glazen panoramadak. Of kies één van de interieurpakketten voor een nog luxere of sportievere uitstraling.
 

Subsidiemogelijkheden voor de ID.4 van Volkswagen

Uiteraard kun je ook bij deze elektrische auto subsidie aanvragen. Je bent immers duurzaam bezig! Onze adviseurs geven je graag alle informatie. 

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is al leverbaar vanaf € 45590.

Nee. De eerste 100% elektrische Volkswagen is de ID.3. Na de introductie van dit model heeft Volkswagen de SUV’s ID.4 en ID.5 op de markt gebracht.

Laat dat maar aan Muntstad over. Als je dat wilt, regelen wij alles met Shuttel Services: van laadsleutelhanger tot slim thuislaadpunt.

Ja. Ook als je een Volkswagen ID.4 wilt leasen, kom je in aanmerking voor subsidie. Wil je weten hoe? Vraag het onze adviseurs.

Op de hele auto krijg je sowieso twee jaar fabrieksgarantie. Op de accu zit zelfs acht jaar garantie!

Private lease van de Volkswagen ID.4

Met de Volkswagen ID.4 houd je gemakkelijk het overzicht op de weg en de bediening. Wil je ook het beste overzicht in je portemonnee? Kies dan voor private lease. Dan betaal je een vast maandbedrag en geen extra kosten voor onderhoud, reparatie, verzekering en belasting. En om je nog meer zekerheid te geven: Muntstad heeft het Private Lease Keurmerk!

5 keer de ideale ID.4 van Volkswagen

  • Ideale actieradius tot ruim 500 kilometer
  • Ideale connectie dankzij de We Connect ID.app
  • Ideale ruimte voor passagiers en bagage
  • Ideale mogelijkheden voor een persoonlijke touch
  • Ideale combinatie van duurzaam en krachtig
Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.