Id-4_header

Volkswagen ID.4 occasions bij Muntstad

Luxe SUV’s voor lange afstanden

Wil je veel ruimte, power en 100% elektrisch? Dan zit je bij Muntstad goed. Neem nu onze Volkswagen ID.4 occasions. Die zijn niet alleen duurzaam en betrouwbaar, maar hebben nog veel meer voordelen. Zoals een hoge zit, een actieradius tot ruim 500 kilometer en een modern infotainmentsysteem. Bovendien staat ook achter deze occasions het professionele team van Muntstad!

Dit zijn onze occasions van de Volkswagen ID.4

Het design met inliggende deurgrepen en de herkenbare dakreling is fraai en uniek. De optionele daklijn die het Volkswagen-logo met de koplampen verbindt, maakt het plaatje helemaal af. Met z’n robuuste vormgeving nodigt de Volkswagen ID.4 je uit om op pad te gaan. Skiuitrusting of fietsen meenemen? Met de flinke bagageruimte plus de optionele trekhaak en dakkoffer neem je alle spullen zo mee. Stap in met familie of vrienden, want de binnenruimte is royaal. Vijf personen kunnen in de ID.4 comfortabel reizen.

Een tweedehands Volkswagen ID.4: ongetwijfeld goed

Weet je niet zeker of een occasion wel de goede keuze is? Nou, bij Muntstad hoef je niet te twijfelen. Elke tweedehands Volkswagen ID.4 verlaat immers ons bedrijf met alle zekerheid die je maar kunt bedenken. Zo worden de auto’s op 130 punten gecheckt en krijg je 12 maanden garantie! Bij al die zekerheden kun je ook nog eens onze ruime ervaring met Volkswagen én onze transparante all-in tarieven optellen. En weg is de twijfel!

Succesformule achter een Volkswagen ID.4 occasion

De introductie van de Volkswagen ID-familie met de ID.3 was een schot in de roos. Doordat de auto’s vanaf nul ontwikkeld zijn als elektrische modellen, is Volkswagen erin geslaagd om enorm veel ruimte te creëren.

In de Volkswagen ID.4 is die ruimte extra royaal. Maar niet alleen de ruimte maakt van deze auto een echte SUV. Ook zijn prestaties liegen er niet om. Afhankelijk van het model kun je met één acculading tot ruim 500 kilometer rijden. De Volkswagen ID.4 kan maximaal 1.000 of 1.200 kg trekken. En de snelste van het stel accelereert in slechts 8,5 seconden van 0 naar 100 km/uur!

Bekijk hier de verschillende uitvoeringen van de Volkswagen ID.4

Een Volkswagen ID.4 occasion zit vol luxe en techniek

Een tweedehands Volkswagen ID.4 heeft niet alleen een luxe interieur en een mooi en aerodynamisch design, hij is ook heel erg slim. Zo kan hij je begroeten als je aan komt lopen, luistert hij naar jouw stem en kan hij communiceren met andere auto’s.

Voor jouw gemak en veiligheid zijn er diverse extra’s, zoals Keyless Access, Park Assist, Lane Assist en Adaptive Cruise Control. En dan zijn er nog de optionele IQ.LIGHT LED Matrix koplampen die zorgen voor nog meer comfort en veiligheid.

5 x meer met een Volkswagen ID.4 occasion van Muntstad

  • Meer ruimte dankzij het unieke mobiliteitsplatform
  • Meer kilometers op één acculading: tot ruim 500 kilometer
  • Meer zekerheid door de check op 130 punten
  • Meer duidelijkheid dankzij de transparante tarieven
  • Meer vertrouwen dankzij de garantie van 12 maanden