Id-4_header

Volkswagen ID.4 GTX

Sportief, krachtig én … 100% elektrisch!

100% elektrisch én supersportief? De Volkswagen ID.4 GTX bewijst dat het kan. Met de duurzaamheid van elektrisch rijden en de praktische ruimte van een SUV enerzijds en de power van een sportauto met vierwielaandrijving en maar liefst 299 pk anderzijds. Lees verder óf maak direct een afspraak voor een proefrit met deze sportieve jongen!

Zo denkt onze expert over de Volkswagen ID.4

In de video laten wij je uitgebreid kennismaken met de Volkswagen ID.4. Zie hoeveel ruimte deze 100% elektrische SUV heeft, ontdek de vele extra’s en bewonder zijn bijzondere design. Ook de Volkswagen ID.4 GTX komt in de video aan bod. Kijken dus.

De Volkswagen ID.4 GTX bij Muntstad, nieuw en gebruikt

Weet je niet zeker of een occasion wel de goede keuze is? Nou, bij Muntstad hoef je niet te twijfelen. Elke tweedehands Volkswagen ID.4 verlaat immers ons bedrijf met alle zekerheid die je maar kunt bedenken. Zo worden de auto’s op 130 punten gecheckt en krijg je 12 maanden garantie! Bij al die zekerheden kun je ook nog eens onze ruime ervaring met Volkswagen én onze transparante all-in tarieven optellen. En weg is de twijfel!

Volkswagen ID.4 GTX: sportief buitenbeentje

De Volkswagen ID.4 GTX is de sportieve telg van de succesvolle ID-familie van Volkswagen. Dat betekent dat ie naast zijn sportieve uiterlijk en zijn bijzondere prestaties alle voordelen van de andere ID-modellen heeft. Zo is de ID.4 GTX dankzij het unieke mobiliteitsplatform van Volkswagen lekker ruim, zit je comfortabel hoog op prettige stoelen en heb je alles aan boord voor aangename en veilige ritten.

Zo presteert de Volkswagen ID.4 GTX

Als we zeggen dat de Volkswagen ID.4 GTX een sportieve SUV is, overdrijven we niet. Zo heeft deze 100% elektrische auto vierwielaandrijving, waarmee hij op elk terrein optimaal presteert. Zodra je dat nodig vindt, schakel je gewoon de tweede elektromotor in, die de voorwielen aandrijft. Samen hebben de motoren een vermogen van maar liefst 220 kW/299 pk. Dat voel je als je optrekt: in slechts 6,2 seconden accelereert de Volkswagen ID.4 GTX van 0 naar 100 km/uur! 

Bij al die sportiviteit blijft het veilig en comfortabel, mede dankzij de ideale afstelling van de vering en de schokdempers. Nóg soepeler sturen met jouw ID.4 GTX? Kies voor Progressive Steering!

De sportieve looks van de Volkswagen ID.4 GTX

Sportiviteit moet gezien worden. En dat is zeker bij de Volkswagen ID.4 GTX het geval. Wat te denken van 20 inch lichtmetalen ‘Ystad’ velgen, sportieve bumpers met het speciale GTX-design, een zwart dak en een glanzend zwarte grille? Mooi toch? En dat is niet alles. De zijruiten achter en de achterruit zijn 65% getint en de auto heeft standaard IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting. 

Ook van binnen is de Volkswagen ID.4 GTX een sportieveling, onder andere dankzij de rode stiksels en de bijzondere GTX-accenten. Bovendien zit je ook nog eens prettig in de comfortabele stoelen. Ook ’s winters: de voorstoelen zijn immers verwarmbaar!

Praktische pre’s van de Volkswagen ID.4 GTX

Sportief is mooi. Sportief én praktisch is nog mooier. Ook wat dat betreft zit je met een Volkswagen ID.4 GTX goed. Net als de rest van de ID-familie beschikt deze SUV over veel ruimte. Geen wonder, want bij deze modellen is de accu heel slim in de vloer verwerkt! Als je nóg meer ruimte nodig hebt, kun je gemakkelijk een aanhanger meenemen. Het trekgewicht van deze elektrische SUV is maximaal 1.200 kg.

Ook goed om te weten over de praktische kwaliteiten van de Volkswagen ID.4 GTX: ondanks zijn krachtige prestaties kun je met een volle acculading tot maar liefst 480 kilometer rijden!

De Volkswagen ID.4 GTX is sportief én slim

De techniek in de Volkswagen ID.4 GTX is er niet alleen voor kracht, snelheid en duurzaamheid. Ook aan comfort en veiligheid is de nodige aandacht besteed.

De Volkswagen ID.4 GTX heeft een handig head-updisplay, waarop je belangrijke rij-informatie ziet en waarmee je diverse functies kunt bedienen. Dat kan overigens ook met je stem, bijvoorbeeld als je de weg zoekt of je favoriete muziek. Ook handig: slimme opties als Keyless Access.

En dan de veiligheid. Die is, zoals bij elke Volkswagen, goed geregeld. Zo beschik je in jouw ID.4 GTX over Lane Assist en Adaptive Cruise Control.

Dit maakt de Volkswagen ID.4 GTX extra bijzonder

Mooi en veilig licht

Standaard op de Volkswagen ID.4 GTX: IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Die groeten je automatisch als je in de buurt komt en zorgen er vervolgens voor dat je veilig de weg op kunt. Je hebt altijd een perfecte lichtbundel én tegenliggers kunnen niet verblind worden dankzij de grootlichtassistent. De verlichting op de ID.4 GTX ziet er bovendien mooi uit. Zo worden de koplampen verbonden door een stijlvolle lichtstrip en zijn de deurgrepen verlicht.

Sportief met een groot uithoudings- vermogen

Als deze elektrische sportieveling in actie komt, blijkt hij een uitstekende conditie te hebben. Met één acculading bezorgt hij je tot maar liefst 480 kilometer rijplezier!

Climatronic en nog meer comfort

Je voelt je prima in je Volkswagen ID.4 GTX. Dat komt onder meer door de comfortabele, verwarmbare voorstoelen en de automatische airconditioning (Climatronic). Maar ook door het complete en handige infotainmentsysteem, de sfeerverlichting en opties als Easy Open, Park Assist en Keyless Access.

Veilig op weg met Lane Assist

Met deze sportieve jongen voel je je veilig op elk parcours. Hij heeft immers rij-assistenten die zorgen voor extra veiligheid. Zo houdt Lane Assist jou binnen de lijnen van je eigen rijbaan. En dan is er nog Adaptive Cruise Control die de afstand tussen jou en je voorliggers in de smiezen houdt.

Teamwork met app en V2X 

Met de We Connect ID.app ben je optimaal verbonden de buitenwereld. Zo krijg je via je smartphone informatie over bijvoorbeeld files, rijbereik en laadstations in de buurt. Via de V2X-technologie ontvang je belangrijke data van andere auto’s over stilstaand verkeer of obstakels op de weg. Da’s wel zo handig.

Handige en mooie opties 

Van uitklapbare trekhaak tot glazen panoramadak: met diverse opties kun je jouw Volkswagen ID.4 GTX upgraden. Om ‘m nog praktischer, mooier en/of sportiever te maken!

Profiteer van subsidie bij de Volkswagen ID.4 GTX

De subsidieregelingen voor elektrische auto’s gelden natuurlijk ook voor de Volkswagen ID.4 GTX. Vraag naar de mogelijkheden bij Muntstad of kijk alvast hier

De Volkswagen ID.4 GTX private leasen

Wil je liever leasen dan kopen? Ook dan ben je bij Muntstad aan het juiste adres. We hebben immers het Private Lease Keurmerk. Dat én onze ervaring met Volkswagen maken dat we jou de beste oplossing kunnen bieden: een topauto voor een vast maandbedrag. In dat bedrag zitten nagenoeg alle kosten. Alleen het laden van je Volkswagen ID.4 GTX, autowassen en tolwegen betaal je nog zelf. En natuurlijk de boetes.

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.4 GTX

De ID.4 GTX heeft niet alleen meer sportieve details, maar ook nog eens heel wat extra power. In plaats van 148 of 174 pk heeft deze uitvoering een vermogen van maar liefst 299 pk.

Deze sportieve uitvoering is leverbaar vanaf € 53.790.

Zeker. Ook als leaserijder lever je immers een belangrijke bijdrage aan een duurzamere wereld.

Ja. De auto is geschikt voor DC snelladen tot 125 kW.

5 onderdelen waarop de ID.4 GTX hoog scoort

  • 480 kilometer rijbereik
  • 299 pk vermogen
  • 1.200 kg trekgewicht
  • 20 inch lichtmetalen velgen
  • 6,2 seconden tussen 0 en 100 km/uur