volkswagen-id4-muntstad-header

Volkswagen ID.4 private leasen vanaf €639

Lekker rijden in een ruime SUV!

De Volkswagen ID.4 heeft alles om het jou gemakkelijk te maken. Van een verrassend grote actieradius en een prettige, hoge zit tot en met het eenvoudig te bedienen infotainmentsysteem. Met private lease bij Muntstad wordt alles nóg gemakkelijker. Dan heb je geen zorgen meer over de kosten voor bijvoorbeeld onderhoud, verzekering en belasting: al die kosten zitten gewoon in één vast maandbedrag, al vanaf €639! Gewoon easy leasen …

Perfecte combi: private lease én een Volkswagen ID.4

Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de Volkswagen ID.4, ben je gelijk overtuigd: deze 100% elektrische auto heeft alles. Veel ruimte, veel luxe en veel extra’s. Met private lease voeg je daar nog iets belangrijks aan toe: veel financiële zekerheid. Bij private lease rijd je namelijk een auto voor een vast bedrag per maand. Wat er allemaal in dat bedrag zit? Veel dus!

Private lease bij Muntstad

Kiezen voor een Volkswagen ID.4 met private lease bij Muntstad betekent kiezen voor veel zekerheid.

✓ AfschrijvingX Laden                                                
✓ AfleverkostenX Boetes
✓ Schade & reparatieX Tol (kosten)
✓ WegenbelastingX Wasstraat
✓ BTW 
✓ Verzekering 
✓ (Inter)nationale pechhulp 

✓ Onderhoud bij merkdealer

(De minder gereden kilometers krijg je terugbetaald.)

 

Volkswagen ID.4

Bekijk hier het private lease aanbod van de Volkswagen ID.4

Hoogstwaarschijnlijk kies je een Volkswagen ID.4 occasion vooral omdat ie 100% elektrisch is, dus beter voor het milieu. En omdat achter deze auto twee betrouwbare namen staan: Volkswagen en Muntstad.

Maar er zijn veel meer redenen om voor deze topper te gaan. Zo is de Volkswagen ID.4 enorm ruim van binnen. Dat komt doordat Volkswagen ervoor gekozen heeft om deze auto vanaf de basis te ontwikkelen als een puur elektrisch model. Het is dus geen variant op een bestaande auto. De motor zit in de vloer en daardoor blijft er heel veel ruimte over in de bagageruimte, voorin en tussen de stoelen.

Volkswagen ID.4 private leasen: begin gelijk goed!

Kennismaken met de Volkswagen ID.4? Dat doe je natuurlijk bij de Volkswagen-specialist: Muntstad. Wij vertellen je graag alles over deze bijzondere elektrische SUV. Over zijn bedieningsgemak, zijn verrassende ruimte, zijn royale rijbereik en nog veel meer. We helpen je bij het samenstellen van jouw ideale Volkswagen ID.4. En we laten je zien hoe gemakkelijk het is om deze duurzame auto bij ons te leasen.

Easy leasen van de Volkswagen ID.4

1. Begin met kiezen. Wat wordt jouw ideale Volkswagen ID.4? Hoe moet ie eruitzien? Hoe snel moet ie zijn? En hoeveel kilometers wil je kunnen rijden met een volle acculading?

2. Wat zijn je zakelijke wensen? Bepaal het jaarlijkse aantal kilometers en ook hoe lang je wilt leasen.

3. Op basis van jouw wensen in stap 1 en 2 maken we de offerte. Bekijk die goed. Zijn er vragen? Wij beantwoorden ze graag!

4. Wij vragen je om extra gegevens voor een financiële check, zodra je akkoord bent gegaan met de offerte. Na goedkeuring van je aanvraag bestellen we jouw auto.

5. Wanneer jouw Volkswagen ID.4 binnen is, krijg je van ons bericht dat ie klaar staat voor heel veel kilometers zorgeloos rijden!

Volkswagen ID.4: erg ruim, erg mooi

Van het aerodynamische design met de inliggende deurgrepen tot en met het luxe interieur met handig head-updisplay: de Volkswagen ID.4 is standaard al een prachtige auto. Wil je ‘m nog mooier? Kies dan voor bijvoorbeeld speciale velgen of zo’n extra luxe interieurpakket!

Maar de Volkswagen ID.4 is meer dan mooi. Hij is ook nog eens superruim. Dat is te danken aan het exclusieve mobiliteitsplatform van Volkswagen. Er is dan ook volop ruimte in deze 100% elektrische SUV voor bestuurder, passagiers en bagage.

De kwaliteiten van de Volkswagen ID.4

Krachtige auto

De Volkswagen ID.4 heeft heel wat power. Afhankelijk van de uitvoering heb je de beschikking over 148, 174 of 299 pk. De snelste Volkswagen ID.4 accelereert in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/uur. En het trekgewicht? Tot maximaal 1.200 kg!

Van alle gemakken voorzien

In een Volkswagen ID.4 zit je altijd lekker, dankzij de hoge zit en de comfortabele stoelen. Verder biedt deze elektrische SUV heel veel bedieningsgemak: van het infotainmentsysteem tot met extra’s als Easy Open, Park Assist, Keyless Access en de Augmented-reality-head-updisplay.

Op alles voorbereid

In je Volkswagen ID.4 ben je op alles voorbereid met de We Connect ID.app. Daarmee zie je bijvoorbeeld waar de files staan en waar je je auto kunt opladen. En dan is er ook nog de V2X-technologie, die ervoor zorgt dat je auto data kan ontvangen van andere auto’s.

Klaar voor lange ritten

De actieradius van de Volkswagen ID.4 is verrassend groot. Met de meeste modellen kun je ruim 500 kilometer rijden op één acculading. Dat maakt deze 100% elektrische auto nóg aantrekkelijker!

Veiligheid voorop

Volkswagen heeft altijd veel aandacht besteed aan de veiligheid van zijn auto’s. Zo is de Volkswagen ID.4 onder meer voorzien van Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Die zorgen ervoor dat je niet per ongeluk buiten je rijbaan komt of te dicht op je voorligger gaat rijden. Kies je bovendien voor IQ.LIGHT LED Matrix koplampen, dan heb je ook nog eens extra veilige verlichting.

Volop keus

Naast het basismodel, de Volkswagen ID.4 Pure, zijn er nog drie andere modellen: de ID.4 Pro, Pro Business en GTX. Wil je extra ver rijden op één lading? Dan is een Pro-versie iets voor jou. Wil je ook nog eens 299 pk tot je beschikking hebben? Kies dan voor de sportieve Volkswagen ID.4 GTX!

De Volkswagen ID.4 lease je natuurlijk bij Muntstad

Onze klanten weten precies waarom je voor een Volkswagen ID.4 bij Muntstad moet zijn. Wij kennen het merk en het model immers door en door en weten hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Zowel in onze showroom als in onze werkplaats. Dat je ook nog eens je private lease het beste via ons kunt regelen, spreekt bovendien vanzelf. We hebben namelijk het Private Lease Keurmerk. En dat keurmerk biedt jou extra zekerheid als je de Volkswagen ID.4 gaat leasen!

5 x lekker leasen van de Volkswagen ID.4

  • Lekker ruim, dankzij het speciale mobiliteitsplatform
  • Lekker zitten, dankzij de hoge, comfortabele stoelen
  • Lekker luxe: van Climatronic tot head-updisplay
  • Lekker makkelijk met extra’s als Easy Open en Keyless Access
  • Lekker lang rijden: tot ruim 500 kilometer op één lading

Leasebedrag berekenen

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.