Id-4_header

Volkswagen ID.4 Pro

Meer power, meer kilometers

Nóg verder op één acculading en nóg meer power: de Pro-modellen van de ID.4 combineren de ruimte en de luxe van de Volkswagen ID.4 Pure met extra pk’s en een grotere actieradius. Maak snel een proefrit en ervaar zelf het comfort, de kracht en de luxe van de ID.4 Pro en de ID.4 Pro Business!

Onze Volkswagen ID.4 Pro Expert Review

Maak in deze video kennis met de Volkswagen ID.4. Met zijn ruimte, luxe, rijcomfort en veiligheid. De Pro-modellen van deze 100% elektrische SUV voegen nog iets toe aan die kwaliteiten: meer vermogen én een rijbereik van maar liefst 527/528 kilometer!

De Volkswagen ID.4 Pro: nieuw en gebruikt bij Muntstad

Weet je niet zeker of een occasion wel de goede keuze is? Nou, bij Muntstad hoef je niet te twijfelen. Elke tweedehands Volkswagen ID.4 verlaat immers ons bedrijf met alle zekerheid die je maar kunt bedenken. Zo worden de auto’s op 130 punten gecheckt en krijg je 12 maanden garantie! Bij al die zekerheden kun je ook nog eens onze ruime ervaring met Volkswagen én onze transparante all-in tarieven optellen. En weg is de twijfel!

Maak kennis met de Volkswagen ID.4

Basismodel van de ID.4-serie is de Volkswagen ID.4 Pure. Een elegant vormgegeven SUV die net als de Volkswagen ID.3 ontwikkeld is als een puur elektrische auto. Dat zie je direct aan zijn riante ruimte: er is plenty plek voor bagage en inzittenden!

Verder heeft de Volkswagen ID.4 alles wat je van een échte Volkswagen mag verwachten: van het moderne infotainmentsysteem tot en met de geavanceerde rij-assistenten. En ja, het is ook nog eens een SUV, dus zit je lekker hoog en heb je prima overzicht.

De Volkswagen ID.4 Pro: meer pk’s, meer km

De Volkswagen ID.4 Pro onderscheidt zich niet alleen van de ID.4 Pure met zijn 19 inch ‘Hamar’ velgen, maar ook met zijn techniek. Zo heeft de ID.4 Pro een sterkere accu dan de ID.4 Pure: 77 kWh t.o.v. 55 kWh. Het vermogen van de ID.4 Pure is 148 pk en dat van de ID.4 Pro is maar liefst 174 pk. En het rijbereik? Tot 528 km met één acculading!

De Volkswagen ID.4 Pro Business: meer comfort, meer luxe

De Volkswagen ID.4 Pro Business heeft net als de ID.4 Pro grotere velgen en een sterkere accu. Wat deze uitvoering verder onderscheidt, zijn de extra’s voor meer luxe en comfort. Zo is het multifunctionele stuurwiel met leder bekleed en – net als de voorstoelen én de ruitensproeiers voor – verwarmbaar! Voor nog meer comfort zijn er de achterrijcamera en de 2-zone Climatronic.

Verder op deze luxe uitvoering: ‘Discover Pro’ met 25,4 cm display en 6+1 luidsprekers, Wireless Charging, diefstalalarm en Keyless Access. Kan het nog completer?

De schoonheid van de Volkswagen ID.4 Pro

De Volkswagen ID.4 Pro mag gezien worden. Van de inliggende deurgrepen tot en met de fraaie dakreling: aan elk detail van het markante uiterlijk is aandacht besteed. Het aerodynamische design is er overigens niet alleen voor het oog, maar zorgt er ook voor dat de Volkswagen ID.4 Pro extra zuinig rijdt.

Ook van binnen steelt ie de show. Met zijn overzichtelijke en gebruiksvriendelijke head-up display en de sfeerverlichting in de door jou gewenste kleur. Natuurlijk kun je het interieur, net als het exterieur, helemaal naar jouw smaak upgraden. Met bijvoorbeeld een panoramadak of één van de luxe interieurpakketten.

De complete klasse van de Volkswagen ID.4 Pro

Lekker rijden

De comfortabele stoelen en de automatische airconditioning maken jouw ritten bijzonder aangenaam. Daarnaast maakt de Volkswagen ID.4 Pro het jou op heel veel manieren extra gemakkelijk. Met het infotainmentsysteem dat je eenvoudig (ook met je stem) bedient, Keyless Access (standaard op de ID.4 Pro Business) en opties als Easy Open en Park Assist.

Veilig rijden 

Korte of lange rit: alert blijven is altijd van levensbelang. De Volkswagen ID.4 Pro heeft daarom rij-assistenten die een oogje in het zeil houden. Lane Assist kijkt of jij niet onbedoeld buiten je rijbaan komt en Adaptive Cruise Control kijkt vooruit, zodat je niet te dicht op je voorligger gaat rijden. Nog veiliger wordt het dankzij de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Die zorgen er automatisch voor dat je tegenliggers niet verblind kunnen worden en geven jou altijd het beste zicht op de weg.

Ver rijden

Ongelooflijk dat een 100% elektrische SUV die zoveel presteert, het ook nog eens zoveel kilometers volhoudt op één acculading. De Volkswagen ID.4 Pro en Pro Business hebben een actieradius van ruim 500 kilometer!

Sterk rijden

Doordat de Volkswagen ID.4 Pro, net als de andere modellen uit de ID-familie, gebouwd is op het speciale mobiliteitsplatform van Volkswagen, is er veel ruimte voor passagiers en bagage. Moet je veel vervoeren? Koppel dan een aanhanger aan de optionele trekhaak. De Volkswagen ID.4 Pro heeft een trekgewicht van maar liefst 1.000 kg!

Samen rijden

Dankzij de V2X-technologie kan jouw Volkswagen ID.4 Pro data uitwisselen met andere automobilisten. Dat klinkt ingewikkeld, maar het resultaat is duidelijk: zo weet jij op tijd waar obstakels of files zijn! Met de We Connect ID.app maak je je verbinding met de buitenwereld compleet. Hiermee kun je via je smartphone onder meer zien wat je rijbereik is en waar je straks je accu kunt opladen.

Stijlvol rijden

De Volkswagen ID.4 Pro ademt al een en al stijl. Maar jij kunt daar nog iets aan toevoegen: opties en accessoires die deze 100% elektrische SUV helemaal laten aansluiten bij jouw persoonlijke stijl.

De overheid betaalt mee aan jouw ID.4 Pro

De aanschaf of het private leasen van een Volkswagen ID.4 Pro wordt extra aantrekkelijk met de subsidie van de overheid. Hoe dat werkt? Onze adviseurs leggen het graag uit. Je kunt ook zelf alvast kijken naar de mogelijkheden

Handig: de Volkswagen ID.4 Pro private leasen

Steeds meer mensen kiezen voor private lease. Geen wonder, want als je private leaset, rijd je in een gloednieuwe Volkswagen ID.4 Pro voor een vast bedrag per maand. Geen gedoe meer met onderhouds- en reparatiekosten, verzekering of belasting. Alles zit in dat ene bedrag! Bij Muntstad wordt dat goed geregeld. Het Private Lease Keurmerk hebben we niet voor niets verdiend!

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.4

De ID.4 is verkrijgbaar vanaf € 45590*. 

 

 

De ID.4 Pro en de ID.4 Pro Business hebben een sterkere accu (77 kWh), meer pk’s (174) en een grotere actieradius (ruim 500 kilometer).

Nee hoor. Zeker niet als je het door Muntstad laat regelen. Door onze samenwerking met Shuttel Services kunnen we je alle zorgen uit handen nemen.

Op je Volkswagen ID.4 Pro zit twee jaar fabrieksgarantie. Op de accu zit nog langer garantie: acht jaar!

5 kwaliteiten van de Volkswagen ID.4 Pro

  • Sterke accu van 77 kWh
  • Stijlvol design naar smaak te upgraden
  • Subliem rijbereik: tot ruim 500 km op één lading
  • Sfeervol interieur
  • Superveilig, dankzij IQ.LIGHT en de rij-assistenten