Volkswagen-ID2-2023-Muntstad-S1

Volkswagen ID.2 2023

Snel naar

Elektrisch rijden beter bereikbaar

Een 100% elektrische auto voor nog 25.000 euro? Volkswagen maakt het straks waar. In 2026 verschijnt de Volkswagen ID.2. Een compacte hatchback met een fantastisch design, de modernste technologie en een rijbereik tot 450 kilometer. Ben je ook zo benieuwd?

De Volkswagen ID.2: compact en toch ruim

Over de nieuwe Volkswagen ID.2 is al het een en ander bekend. Bijvoorbeeld over het formaat. De buitenzijde van de Volkswagen ID.2 heeft de afmetingen van een Volkswagen Polo. Maar omdat ook deze ID op het speciale MEB-platform is gebouwd, heb je binnen de ruimte van een Volkswagen Golf. Voldoende voor je passagiers en/of je bagage. Wil je veel bagage meenemen? Geen probleem: met de banken plat heb je 1.330 liter tot je beschikking!

En wat betreft de vormgeving: net zoals de andere ID-modellen krijgt ook deze nieuwkomer natuurlijk een opvallend, stijlvol design.

De prestaties van de Volkswagen ID.2

De Volkswagen ID.2 gaat geleverd worden met een krachtige elektrische motor, die de voorwielen aandrijft met een vermogen van 226 pk. Bijzonder: de Volkswagen ID.2 is het eerste model op het MEB-platform met voorwielaandrijving.

De Volkswagen ID.2 zal ook efficiënt zijn. Tijdens het rijden en tijdens het laden. De verwachting is dat de auto een actieradius tot 450 kilometer gaat krijgen.

De technologie in de Volkswagen ID.2

Een familietrekje van alle ID-modellen van Volkswagen: innovatieve technologie voor infotainment en veiligheid. Ook de Volkswagen ID.2 zal worden uitgerust met onder meer Travel Assist, IQ.LIGHT en Electric Vehicle Route Planner.

Ontmoet de familie van de Volkswagen ID.2

Kun je niet wachten tot de komst van de Volkswagen ID.2, maar wil je wel 100% elektrisch gaan rijden? Maak dan kennis met de andere ID-modellen van Volkswagen.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.