pech-hulp-volkswagen-muntstad

Schade en pech

Het is erg vervelend als u te maken krijgt met schade of pech. Op deze pagina vind u alle informatie over schade en pech. Als het een noodgeval betreft, kunt u direct contact opnemen met (0)33 454 95 55. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en hiermee komt u in contact met onze hulpdienst.

Schade

Schade is onder te verdelen in twee categorieën: blikschade (de auto kan nog veilig rijden) of schade waarbij de auto niet meer kan rijden of het onveilig is om te rijden. 

 

Blikschade

Bij blikschade is de keus aan u of u dit laat maken of niet. Wanneer u zeker wilt zijn of het veilig is om verder te rijden met de bestaande schade, adviseren wij langs te gaan bij ons schadeherstel bedrijf. U kunt de schade ook laten zitten en de auto aan het einde van het leasecontract met schade inleveren. Echter, zult u hier wel mogelijk voor moeten betalen aangezien het de waarde van de auto verminderd. 

Meld elke schade in ieder geval via de online tool van VWPFS. Mocht de schade zijn veroorzaakt door een botsing met een tweede partij, zorg er dan voor dat er een schadeformulier is ingevuld. Deze dient geüpload te worden bij het online schademelden. Voor het beheren van onze schademeldingen maken wij gebruik van het UBclaims platform van Ubench. Alle e-mails die u ontvangt met betrekking tot de schade die u heeft gemeld, ontvangt u van vwpfs_co@ubench.com. 

 

Schade waarbij de auto niet meer kan rijden

Heeft u schade gereden waarbij de auto niet meer (veilig) kan rijden? Bel dan onze hulpdienst via (0)33 454 95 55. Deze hulpdienst staat 24/7 voor u klaar om u weer snel op weg te helpen. Zij regelen dat er een berger komt om uw auto weg te slepen en zij kunnen ook voor vervangend vervoer zorgen. Ook al is dit niet in het leasecontract opgenomen. 

Heeft u pech of een lekke band?

Als u pech heeft of een lekke band heeft gereden, bel dan onze berijdersdesk op via (0)33 454 95 55. Zij zullen u verder op weg helpen. Afhankelijk van het probleem wordt de ANWB of de mobiliteitsdienst van het merk waarin u rijdt ingeschakeld. Zo bent u weer snel op weg.