Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Muntstad-Lease-A-Bike-Business-Center-5

Milieubewust, mooi én sportief: wat wilt u nog meer?

Fiets leasen wordt steeds populairder

Steeds meer ondernemers en organisaties nemen de leasefiets op in hun palet van mobiliteitsoplossingen. Overweegt u om dat ook te doen? Bij Muntstad Business Center bent u aan het juiste adres.

Wilt u de gezondheid van medewerkers bevorderen? Vindt u het belangrijk om het gebruik van schone vervoersmiddelen te stimuleren? Of ziet u de fiets als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden? Wat uw doelen ook zijn, met Lease a Bike kunnen wij deze mobiliteitsoplossing compleet voor u verzorgen.

Voordelig voor werkgever en werknemer

Een voordeel voor zowel u als uw medewerkers is dat fietsen werknemers gezond houdt en het ziekteverzuim op jaarbasis met 1 tot 2 dagen verlaagt. Dankzij de lage bijtelling is het leasen van een fiets voor uw medewerkers 25 tot 80% voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe fiets. Als werkgever bespaart u bovendien 20% op de sociale lasten.

Maatwerk

Met Lease a Bike maken wij voor uw organisatie een fietsplan op maat. U bepaalt daarbij de spelregels: het volledig leasetarief betalen, een vast bedrag per maand of de fietsregeling kostenneutraal faciliteren. Handig voor uw medewerkers is dat elk type fiets geleaset kan worden. Bakfiets of MTB? Racefiets of stadsfiets? E-bike of Speed Pedelec? Ze kunnen allemaal in uw fietsplan worden opgenomen!

Alles geregeld 

Lease a Bike wordt ondersteund met een landelijk dekkend dealernetwerk. Uw werknemers zullen dus jaren profijt hebben van een goed onderhouden fiets. Het maken en implementeren van het fietsplan kunnen we compleet – én snel! - voor u verzorgen. Onze accountmanager kan u daar alles over vertellen.