Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda-Enyaq-IV-Muntstad-S1

Nog enkele modellen beschikbaar

Sla uw slag: Škoda ENYAQ iV met bijtelling van 12%!

De in 2021 geïntroduceerde Škoda ENYAQ iV is een groot succes. Geen wonder, want deze 100% elektrische SUV van Škoda is uniek in zijn klasse. De prijs-kwaliteitverhouding van de Škoda ENYAQ iV is ongeëvenaard. 

Waar ‘m dat in zit? Dat zetten we hier voor u op een rij. Handig om te weten als u een 100% elektrische SUV wilt aan schaffen. Muntstad heeft nog enkele modellen van de ENYAQ iV beschikbaar, met de lage bijtelling van 12%.

Ontdek de Škoda ENYAQ iV

Ideaal voor grote afstanden

De Škoda ENYAQ iV is gemaakt voor langere ritten. De Škoda ENYAQ iV 80 heeft bijvoorbeeld een bereik van maar liefst 530 km. Opladen van de accu is zó gebeurd: met de snellaadfunctie gaat ie binnen 42 minuten van 5% naar 80%. De Škoda ENYAQ is daarmee perfect voor zowel duurzaam zakelijk rijden als voor privégebruik.

Gemakkelijk te bedienen

De ENYAQ iV biedt binnenin een zee van ruimte en heeft een groot centraal 13 inch display. Het infotainmentsysteem en alle autofuncties kunt u bedienen zonder het scherm aan te raken. Daarbij is de ENYAQ iV steeds verbonden met uw smartphone. Naast bedieningsgemak en rijcomfort biedt de ENYAQ iV ook veiligheid. De auto is namelijk uitgerust met diverse veiligheidssystemen, waaronder Predictive Cruise Control en Lane Assist.

Fraai design met personaliseringsopties

De Škoda ENYAQ iV valt op door z’n stoere, sportieve design. Met de opties Crystal Face en LED-Matrix-lampen kunt u het front met de karakteristieke Škoda-grille nóg markanter maken. Voor personalisering van het interieur kunt u kiezen uit Design Selections met diverse combinaties van kleuren en materialen.

Kwaliteit voor een ongelooflijk lage prijs

De Škoda ENYAQ iV is een topper van eigentijdse kwaliteit. In zijn klasse maakt ie onder de streep het verschil. Hij is namelijk al leverbaar vanaf € 40.780! Met de Škoda ENYAQ iV als auto van de zaak of zakelijke leaseauto bespaart u zo al duizenden euro’s. Daar komen nog vele euro’s bij, want hij wordt geleverd met 6 jaar volledig onderhoud. En omdat een volle accu minder dan € 15 kost bespaart u bovendien fors op de energiekosten. Als u Škoda ENYAQ iV nu aanschaft bij Muntstad, profiteert u ook nog van de lage bijtelling van 12%!