Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Muntstad-Business-Center-nr7-Audi-A3-PHEV-s

De Audi A3 Sportback TFSI e heeft ‘t helemaal

Hybride rijden met het echte Audi-gevoel

Wilt u besparen op brandstof én volop genieten van sportief rijden? De oplossing staat in onze showroom: de nieuwe Audi A3 Sportback TFSI e. Met deze plug-in hybride rijdt u zuinig en milieuvriendelijk, terwijl de auto u het echte Audi-gevoel geeft. Ideaal toch?

Het dynamische design van de Audi A3 Sportback TFSI e spreekt duidelijke taal: deze auto is snel en sportief. De elektromotor heeft power. Vanuit stilstand levert hij direct zijn volledige aandrijfkoppel. De benzinemotor is ideaal voor sportieve, langere ritten zonder laadstops.

Zuinig rijden: samenspel elektromotor en benzinemotor

Kenmerkend is het perfecte samenspel van elektromotor en benzinemotor. De Audi A3 Sportback TFSI e heeft namelijk vier rijstanden waarmee u optimaal profiteert van de voordelen van hybride rijden. Handig voor woon-werkverkeer is de stand EV. U rijdt dan volledig elektrisch en bespaart brandstof. Met de stand Hold bewaart u stroomvoorraad voor een later moment. Als het accupercentage te laag is, kiest u Charge. Kiest u de Hybrid-stand, dan bepaalt de auto zelf steeds de optimale instelling voor zuinig rijden.

Sportief en comfortabel dankzij technologie

Met nieuwe assistentiesystemen biedt de Audi A3 Sportback TFSI veel rijcomfort. Dankzij adaptieve demping worden bijvoorbeeld alle dempers voortdurend afgestemd op de toestand van de weg, de rij-omstandigheden en uw wensen. Progressive steering zorgt ervoor dat grote stuurbewegingen en manoeuvres minder kracht vragen. Op bochtige wegen maakt progressive steering de auto nóg sportiever: de stuurbekrachtiging wordt helemaal afgestemd op de rijsnelheid en er zijn minder stuuromwentelingen nodig.

Interieur in stijl

Het interieur van de Audi A3 Sportback TFSI e is helemaal in stijl. Zo heeft hij sportstoelen die supercomfortabel zitten. Connectiviteit op topniveau is beschikbaar, bijvoorbeeld met bluetooth, on board wifi en een navigatiesysteem dat volledig is geïntegreerd in het MMI-bedieningssysteem. Alles is in lijn met het idee achter deze plug-in hybride: zuinig met brandstof, gul met Audi-kwaliteit!