Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen-Polo-Muntstad-S6

De vernieuwde Polo staat in de showroom

Complete upgrade: mooier, veiliger en digitaler!

Bij Muntstad staat de vernieuwde Polo in de showroom. Als zakelijke (lease)auto is de Volkswagen Polo een zéér interessante optie. Hij is namelijk al leverbaar vanaf € 25890 : een heel aantrekkelijke prijs voor een auto met zoveel kwaliteit. Kijkt u maar even mee …

Hij mag gezien worden

De vernieuwde Polo ziet er beter uit dan ooit. Neem alleen al de stijlvolle chromen details en de innovatieve IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting. De unieke look van de Polo wordt nóg opvallender, wanneer u de koplampen verbindt met de optionele LED-lichtstrip. Deze LED-verlichting is fraai en zorgt ook nog eens voor extra veiligheid. Slim detail hierbij: als er tegenliggers aankomen, schakelt automatisch het grootlicht uit.

Digitaal up-to-date

De 5-deurs Polo is uitgerust met eigentijdse techniek. Standaard heeft hij nu een digitaal dashboard: de Digital Cockpit van 20,5 centimeter. Kiest u voor de optionele Digital Cockpit Pro, dan beschikt u over een scherm van 26 centimeter. Dit kunt u aanpassen aan persoonlijke wensen, bijvoorbeeld om de routebeschrijving of extra informatie van de assistentiesystemen weer te geven.

Veiligheid verzekerd

De belangrijkste functies bedient u eenvoudig met het stuur. Optionele assistentiesystemen staan u onderweg bij. Lane Assist zorgt bijvoorbeeld dat u binnen de lijnen blijft, Adaptive Control zorgt dat u voldoende afstand houdt van voorliggers en Side Assist waarschuwt wanneer een voertuig in uw dode hoek komt. Heel handig én heel safe!

Ook voor uw plezier

De Polo is ook een auto om van te genieten. Standaard is ie voorzien van het Composition radiosysteem met DAB+ en een scherm van 16,5 centimeter. Wilt u altijd connected zijn, bijvoorbeeld om live muziek te luisteren of uw favoriete podcasts te volgen? Kies dan voor het optionele Discover Media navigatiesysteem inclusief Streaming & Internet.

De uitvoeringen van de nieuwe Polo

De Polo is leverbaar in de uitvoeringen Polo, Life, Style, R-Line en GTI. Daarbij kunt u kiezen uit drie moderne driecilinder benzinemotoren: 59 kW/80 pk, 70 kW/95 pk en 81 kW/110 pk. De krachtigste versie, de GTI, wordt standaard geleverd met de zeventraps DSG-automaat. Wilt u weten hoe voordelig de nieuwe Polo is? Vraag direct een offerte aan!