Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
skoda-fabia-header-muntstad-zakelijk

Hij staat in de showroom

Alweer een verrassing van Škoda: de FABIA

Škoda blijft aangenaam verrassen. Dat zult u met ons eens zijn wanneer u de nieuwe Škoda FABIA in onze showroom bekijkt. Want die is ruimer, compacter en comfortabeler dan ooit! Terwijl daar maar een bescheiden prijs tegenover staat. Want dat is het handelsmerk van Škoda: value for money!

Met z’n strakke design en stoere looks mag de FABIA absoluut gezien worden. De scherp gesneden LED-koplampen versterken zijn sportieve uitstraling nog.

Een zee van ruimte …

De stoere Škoda FABIA is langer en breder dan ooit. Met z’n lengte van 4,11 meter is hij de ruimste hatchback in zijn klasse. Zo heeft de kofferruimte een maximuminhoud van maar liefst 1200 liter gekregen. Ondertussen is de FABIA heel compact vormgegeven, wat op de weg en bij het (in)parkeren enorm handig is.

… van alle gemakken voorzien

De Škoda FABIA is standaard al gemakkelijk te bedienen. Het summum van bedieningsgemak biedt echter de optionele Virtual Cockpit: het nieuwe 10,25 inch digitale instrumentenpaneel met vijf weergavemogelijkheden en het opvallende ‘zwevende’ display.

Muziek streamen of naar de radio luisteren via DAB+? Het kan allemaal want de Škoda FABIA is uitgerust met de nieuwste audio. Verder staan extra’s als Bluetooth, Smartlink en Škoda Surround tot uw beschikking. Let ook op de Simply Clever details, zoals het uitneembare panoramadak, de opbergruimte in het portier voor de paraplu en de kaart- en pennenhouder!

Veiliger dan ooit

De assistentiesystemen Front en Lane Assist zijn standaard aanwezig. Daarnaast biedt de nieuwe FABIA opties die het rijden nóg veiliger en gemakkelijker maken, zoals Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detect en Smart Light Assistant.

Voor de perfecte prijs

De voordelige prijs maakt de nieuwe Škoda FABIA helemaal áf:

  • rijklaar is de auto al te koop voor € 22990