Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Zakelijk-16-december-2022-art1

Lees de whitepaper elektrificatie en bepaal uw overstapmoment

Stapt u in 2023 over op een elektrische bestelauto?

Het aanbod van elektrische bestelauto’s blijft groeien. Ondertussen neemt het aantal laadpunten in ons land ook nog steeds toe. Wat is het beste moment om van bestelauto’s op brandstof over te stappen naar elektrische bestelauto’s? Onze whitepaper over elektrificatie helpt u om de optimale bedrijfseconomische keuzes te maken.

De whitepaper is een praktische gids voor bedrijven die bestelauto’s in hun wagenpark hebben. Hiermee krijgt u goed zicht op de factoren die van belang zijn als u een of meer elektrische bestelauto’s wilt gaan inzetten.   

 

Beslismodel

De dagelijks af te leggen afstanden (korte of lange ritten) en de kilometrage zijn uiteraard factoren om rekening mee te houden. Maar ook de MVO-eisen van opdrachtgevers, de emissievrije zones in steden en de beschikbare laadpunten spelen bijvoorbeeld een rol. Deze én andere factoren zijn opgenomen in het beslismodel dat we in de whitepaper presenteren. Als u de ja-nee-vragen in het beslismodel beantwoordt, krijgt u een indicatief advies over de keuzes die in de nabije toekomst voor uw bedrijf het gunstigst zijn. Dat is een uitstekende basis om met een van onze adviseurs in gesprek te gaan over de elektrificatie van het bedrijfswagenpark!

Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt de whitepaper direct in uw mail