Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Landing-VW-BUZZ-Muntstad-S2

What’s the buzz?

2022 wordt het jaar van de ID.Buzz!

In 2002 komt ie in de showroom: de Volkswagen ID.Buzz. Z’n design refereert aan het verleden: de contouren van de legendarische T1 Volkswagen bus zijn duidelijk herkenbaar. De uitrusting van de 100% elektrische ID.Buzz is echter helemaal gericht op de toekomst. Wat dacht u bijvoorbeeld van opladen zonder laadpaal?

Met z’n nieuwe eigenschappen en functies is de ID.Buzz geschikt voor zowel zakelijk als privégebruik. Kijkt u even mee …

De ID.Buzz Cargo: de slimme, duurzame bedrijfswagen

In de stad is de 100% elektrische ID.Buzz Cargo de ideale bedrijfswagen. Uiteraard mag hij in alle milieuzones komen. Bovendien is hij handig in smalle stadsstraatjes. Dankzij de kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis heeft de auto namelijk een kleinere draaicirkel en is hij heel wendbaar. Daarbij heeft de ID.Buzz Cargo een royale laadruimte, terwijl hij in het verkeer weinig ruimte nodig heeft. Superhandig!

Comfortabel elektrisch rijden: next level

De ID.Buzz Cargo heeft standaard een ruim rijbereik. Onderweg wordt dit nóg ruimer. Daarvoor zorgt het zonnedak waarmee u rechtstreeks op energie van de zon rijdt. Deze slimme oplossing levert kostbare tijdwinst op: de ID.Buzz Cargo zal niet vaak aan de laadpaal staan.

Extra rijcomfort dankzij Augmented Reality (AR) Head-up Display

Met de ID.Buzz Cargo is navigeren eenvoudiger dan ooit. Het Augmented Reality (AR) Head-up Display projecteert uw navigatie-instructies direct voor u op de weg. U volgt de pijlen terwijl u op de weg let: zo bereikt u makkelijk en veilig uw bestemming. Nieuw is het touchpad met intuïtieve bediening. Alle functies zijn hiermee binnen handbereik. Even aanraken is genoeg om de gewenste functie te activeren. Bijzonder zijn ook de koplampen. Deze intelligente ‘LED-ogen’ communiceren met medeweggebruikers …

De ID.Buzz als personenwagen

Volkswagen brengt de ID.Buzz ook als personenwagen uit. Mede dankzij zijn bagageruimte en grote bereik is die bij uitstek geschikt  voor actieve, ondernemende mensen! Hij is te koop vanaf € 67490. De ID.Buzz gaat in de loop van 2022 in productie en staat in het najaar van 2022 in de showroom. Uiteraard houden wij u tussentijds graag op de hoogte!

Blijf op de hoogte