Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
lease-a-bike-header-muntstad-zakelijk

Win-win voor werkgever en werknemer: Lease a Bike

Al uw medewerkers op de fiets? Zó geregeld!

Zoekt u een mobiliteitsoplossing waar uw organisatie, uw medewerkers én het milieu beter van worden? Maak een fietsplan op maat via het platform Lease a Bike!

De CO2-uitstoot van uw organisatie verminderen, fiscale voordelen benutten, de gezondheid van medewerkers bevorderen en het ziekteverzuim terugbrengen? Allemaal doelen die u in één keer kunt halen als u via Lease a Bike een fietsplan op maat implementeert. Voor een overvolle parkeerplaats kan het trouwens ook een effectieve oplossing zijn. Als u onze podcast met Jennifer Woltjer van Lease a Bike beluistert, zult u enthousiast worden van de mogelijkheden!

Zo werkt het

De fiscale regels maken Lease a Bike bijzonder aantrekkelijk. Vanwege de lage bijtelling (7%) is een fiets leasen voor medewerkers namelijk 25 tot 80% voordeliger dan een nieuwe fiets aanschaffen. Tegelijkertijd kunt u als werkgever 20% besparen op de sociale lasten. Aantrekkelijk is ook dat u de spelregels vaststelt. Zo kunt u in het fietsplan de minimale en de maximale nieuwwaarde van de leasefiets opnemen. Binnen deze bandbreedte zijn medewerkers vrij in de fietskeuze: van bakfiets tot e-bike, alles is mogelijk. Verder kunt u kiezen of u het fietsplan kostenneutraal faciliteert, het hele leasetarief voor uw rekening neemt of de werknemers een vast bedrag per maand betaalt.

Zo regelt u het

De adviseur van Muntstad Business Center ondersteunt u bij het kiezen uit de beschikbare mogelijkheden. Vervolgens helpt hij/zij u bij het implementeren van het fietsplan via het Lease a Bike platform. Dat gaat snel, want het platform is heel gebruiksvriendelijk!