Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda-Kodiaq-Muntstad-S2

De nieuwe Škoda KODIAQ

Dé SUV voor ruimte, veiligheid en comfort

De Škoda KODIAQ is compleet vernieuwd. Wij stellen deze stijlvolle en stoere aanwinst vast aan u voor.

De Škoda KODIAQ heeft een sportieve, krachtige uitstraling. Daarvoor zorgen nieuw ontworpen elementen aan de voorzijde, zoals de motorkap, grille, koplampen en bumper met spoiler. Opvallend aan de achterzijde is de dakspoiler in glanzend zwart, die de uitstraling versterkt en de aerodynamica verbetert.

Met de Škoda KODIAQ wordt u gezien

De nieuwe koplampen hebben energiezuinige LED-verlichting. In z’n topuitvoering heeft de Škoda KODIAQ geavanceerde FULL-LED matrixkoplampen. Dankzij de matrixfunctie kan het grootlicht ingeschakeld blijven, zonder dat andere bestuurders erdoor worden verblind. De FULL-LED achterlichten met dynamische richtingsaanwijzers maken de kodaQ nóg beter zichtbaar.

De SUV met veel zitcomfort

Instappen gaat gemakkelijk dankzij de hoge zit. Het zitcomfort is top. Als optie zijn voorin elektrisch verstelbare ergonomische stoelen beschikbaar, die elektrische verwarming en een massagefunctie hebben. Achterin is elektrische vloerverwarming mogelijk. Verder heeft de Škoda KODIAQ de nieuwste generatie infotainment aan boord. De Virtual Cockpit toont gegevens van de boordcomputer in combinatie met bijvoorbeeld navigatiedata. Voor interieurverlichting kunt u kiezen uit 10 sfeervolle kleuropties. Standaard is de KODIAQ uitgevoerd als 5-persoons auto, maar hij is ook leverbaar als 7-persoons auto (derde rij met neerklapbare achterbank).

De SUV met vorstelijke bagageruimte

Bagage meenemen is nooit een probleem. De 5-persoons auto heeft standaard 835 liter bagageruimte beschikbaar; met achterbank neergeklapt wordt dat zelfs 2.065 liter. Wilt u met caravan, paardentrailer of aanhangwagen op pad? Ook geen probleem, want de KODIAQ heeft een trekgewicht tot 1.800 kg!

Last but not least: superveilig

De Škoda KODIAQ heeft de modernste veiligheidssystemen aan boord, waaronder Travel Assist, Predictive Adaptive Cruise Control en Lane Assist. Een mooie innovatie is Traffic Jam Assist/Follow Drive. Hiermee wordt rijden in files een stuk makkelijker! 

De KODIAQ is onder meer leverbaar met de 110kW/150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor. Deze is voorzien van cilinderuitschakeling, wat zorgt voor zuinig brandstofverbruik. U ziet ‘t: de KODIAQ heeft veel te bieden!