Zakelijk-17-december-2022-art5

Nu supervoordelig te leasen met 16% bijtelling

Dynamiek, design en comfort: de 100% elektrische CUPRA Born

Zoekt u een 100% elektrische auto die supersportief rijdt? Die een groot bereik heeft én ook nog eens opvalt door zijn looks? Bij Muntstad staat ie klaar: de CUPRA Born. Plan een proefrit en laat u verrassen …

Aan de buitenzijde is de auto één brok dynamiek. Neem bijvoorbeeld de CUPRA Born Adrenaline One. Met z’n stoere front maakt ie al direct indruk. Daar komen dan ook nog eens z’n sportieve en aerodynamische diffuser, donkergetinte ruiten achter en 19 inch lichtmetalen velgen in stijlvol koper bij!

Stap in …

Ook het interieur is een feest van sportiviteit en comfort. Neem plaats in de kuipstoel met stoffen bekleding en voel de sportpedalen in aluminium. Heel aangenaam is het verwarmde sportstuur en heel praktisch is de oplopende middenconsole met afsluitbaar opbergvak. Ook hier maken koperen details het beeld compleet: zie de frames om de luchtuitstroomroosters en de portieren.

Test z’n sportiviteit

De CUPRA Born Adrenaline One heeft een 58 kWh accupakket en een vermogen van 150 kWh/204 pk. Z’n elektromotor wordt aangedreven op de achterwielen. Hiermee staat de auto garant voor sportief rijden en buitengewone prestaties. Zo heeft hij maar 2,9 seconden nodig om van 0 tot 50 km/h te komen. Prettig is ook z’n grote bereik: met een volle accu kan de CUPRA Born zo’n 420 kilometer rijden!

Comfort en veiligheid

De CUPRA Born Adrenaline One combineert sportief rijden met comfort en veiligheid. Voor optimaal rijplezier zorgt het 12 inch touchscreen mediasysteem met navigatie, Bluetooth en Apple CarPlay. De CUPRA Born Adrenaline One heeft bovendien Virtual Cockpit en Keyless Entry. De auto is uitgerust met zeven airbags en onmisbare assistentiesystemen, zoals Adaptive Cruise Control en Front Assist. Met de veiligheid zit het dus ook helemaal goed!

Nog met 16% bijtelling

De CUPRA Born is direct uit voorraad leverbaar voor een zeer scherp leasetarief. We hebben zelfs nog enkele modellen met 16% bijtelling. Kom ‘m snel rijden!