SuluLanding-merk-model-Muntstad

Eind van het jaar staat ie in de showroom

Kom ‘m zien, kom ‘m rijden: de ID.Buzz

Aan de komst van de eerste 100% elektrische bus van Volkswagen ging veel publiciteit vooraf. Nu kunt u de veelbesproken ID.Buzz komen bewonderen en rijden. Want vanaf eind dit jaar staat ie bij Muntstad in de showroom. 

De iconische T1 van 1950 is vertaald naar de 21e eeuw. De ontwerpers van Volkswagen hebben de looks van toen gecombineerd met de digitale techniek en het comfort van nu. Het resultaat is de ID.Buzz. Deze volledig elektrische bus is verkrijgbaar als personenwagen en als bedrijfswagen, de ID.Buzz Cargo.

 

De bus met royaal bereik

In beide uitvoeringen heeft de ID.Buzz een bereik van ruim 400 km. Opladen gaat snel: in een halfuur van 5% van 80%. Bij de ID.Buzz hoort een speciale rijtraining waarin de berijder leert hoe met één acculading het maximale aantal kilometers kan worden gehaald.

 

De bus voor comfort en veiligheid

Met z’n achterwielaandrijving rijdt de ID.Buzz heel comfortabel. Daarbij is ie heel wendbaar dankzij z’n kleine draaicirkel. Veilig is ie ook. Zo is de ID.Buzz voorzien van LED Matrix koplampen: intelligente ‘ogen’ die communiceren met andere verkeersdeelnemers door middel van subtiele lichtsignalen. Daarnaast is de ID.Buzz uitgerust met Travel Assist: drie systemen die assisteren bij veilig sturen, remmen, optrekken en afstand houden.

 

Ideaal voor duurzaam ondernemen: de ID.Buzz Cargo

De ID.Buzz Cargo heeft een krachtige 150 kW/204 pk elektromotor en biedt zo’n 3,9 m3 laadruimte en een maximale laadlengte van 2,2 meter. Er is ook plek voor 2 zijwaarts geplaatste europallets. Het maximale laadvermogen is 650 kg. Voor extra laadgemak kan aan de bestuurderskant een tweede schuifdeur worden geplaatst. Ook interessant om te weten: na aankoop hoeft u voor de ID.Buzz Cargo tot 2025 geen wegenbelasting te betalen!

Eropuit met familie en vrienden: de ID.Buzz personenwagen

De ID.Buzz personenwagen staat garant voor comfortabele ritten. Er is ruimte volop voor vijf inzittenden en 1.121 liter bagage. Voor extra comfort zorgt een 10” of 12” multimediasysteem met maximaal 7 USB-poorten.