ID-Buzz-Personenwagen-personen

Een elektrische bus met een royaal bereik?

Neem je gezin mee in de Volkswagen ID.Buzz!

Ook een fan van de klassieke Volkswagen bus uit de jaren 50 van de vorige eeuw? Maak dan kennis met de nieuwe Volkswagen ID.Buzz personenwagen. Dat is een 100% elektrische bus met de looks van zijn populaire voorganger, maar met de digitale innovaties en het comfort van nu. De ideale auto voor jou en gezin, waarmee je prettig en veilig tot wel 400 duurzame kilometers met één acculading rijdt!

De ID.Buzz personenwagen is verkrijgbaar vanaf € 56826.

100% elektrische Volkswagen, 100% rijplezier

Een bus moet niet alleen praktisch zijn, maar ook prettig rijden. Deze 100% elektrische personenwagen van Volkswagen heeft het beide. Wat betreft zijn praktische kanten voldoet ie aan al je wensen. Hij biedt plenty ruimte aan 5 inzittenden én 1.121 liter bagage, is heel wendbaar dankzij de kleine draaicirkel en kan in zo’n 30 minuten worden opgeladen van 5% naar 80%. De ID.Buzz personenwagen heeft een accupakket van 77 kWh, een vermogen van 150 kW/204 pk en een trekgewicht van 1.000 kg. 

En natuurlijk staat ie ook garant voor 100% rijplezier. Het is immers een Volkswagen. Zo heeft de ID.Buzz achterwielaandrijving voor extra comfort en een 10” of 12” multimediasysteem met maximaal 7 USB-poorten. Ook prettig: om ervoor te zorgen dat je het maximale aantal kilometers uit één acculading haalt, krijg je bij de ID.Buzz een gratis rijtraining.

De bus die erg bijdehand is

Slimme systemen zorgen in de ID.Buzz personenwagen voor veilige ritten voor jou, je gezin en je medeweggebruikers. Om te beginnen heeft de bus LED Matrix koplampen, intelligente ‘ogen’ die communiceren met het overige verkeer. Zo krijgen fietsers en voetgangers aan de rand van de weg subtiele lichtsignalen van de ID.Buzz.

Daarnaast heeft de ID.Buzz Travel Assist, waarmee ook de andere ID-modellen van Volkswagen zijn uitgerust. Travel Assist maakt het extra gemakkelijk om verantwoord en veilig te rijden, doordat drie systemen jou assisteren bij het sturen, remmen, optrekken en afstand houden.

Duurzame elektrische bus

Bij de ontwikkeling van de ID.Buzz is tot in detail gestreefd naar maximale duurzaamheid. Daarom is ook direct de keuze gemaakt voor 100% elektrisch. Maar Volkswagen is bij de verduurzaming verder gegaan dan de aandrijving. Zo is het interieur vrij van leer of ander dierlijk materiaal. De luxe uitstraling van het interieur wordt bereikt met gerecyclede materialen. En dat geeft een goed gevoel.