FlexLease-Muntstad-Business-Center-nr12-S

Meer flexibiliteit dankzij korte looptijd en aantrekkelijk tarief

Flexlease: dé eigentijdse oplossing voor ondernemers

We horen het ondernemers vaak zeggen: “Het is tegenwoordig hollen of stilstaan!” Hoe vangt u als ondernemer pieken en dalen in mobiliteitsbehoeften op? Als partner in mobiliteit denken we graag met u mee. Zo kunnen we u een praktische oplossing aanbieden: flexlease.

Flexlease geeft u de mogelijkheid om na twee jaar kosteloos uw contract te beëindigen. Er zijn diverse situaties waarin dat handig is. U vindt het bijvoorbeeld te vroeg om nu de overstap naar 100% elektrisch rijden te maken. Om alvast te wennen kunt u dan voor twee jaar een plug-in hybride leasen. Ander voorbeeld: gedurende twee jaar huurt u een medewerker in voor een speciaal project. Met flexlease is de mobiliteit dan perfect geregeld!

Aantrekkelijk leasetarief

Naast kosteloos opzeggen na twee jaar biedt flexlease nóg een voordeel: een aantrekkelijk leasetarief. Het leasetarief is namelijk gebaseerd op het normale tarief voor een leasecontract met een looptijd van 48 maanden. Hieronder ziet u hoe voordelig dat bij de Volkswagen Polo en ID.3 uitpakt:

 Voorbeelden flexlease:
·       VW Polo Life 70 TSI  € 429 excl. btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar)
·       VW ID.3 107 PRO    € 649 excl. btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar)

Ook voor onze merken Audi, Škoda en SEAT kunnen we aantrekkelijke oplossingen met flexlease aanbieden!